Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Primăria Botoșani a scos la concurs trei posturi de consilier la serviciile din subordine.

Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Unul dintre posturile scoase la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului edilitare. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, precum și vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 27 decembrie-19 ianuarie, concursul fiind programat în data de 29 ianuarie și va consta într-o probă scrisă și un interviu.

Un alt post scos la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări în Construcții. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licență: domeniul științelor inginerești (inginerie civilă – specializarea construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri; ingineria instalațiilor – specializarea instalații pentru construcții); domeniul arhitectură – specializarea arhitectură. De asemenea, pentru acest post se cere o vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie 2018, data limită de înscriere fiind 19 decembrie.

Municiplaittea mai organizează concurs și pentru ocuparea unui post de consilier clasa I grad principal din cadrul Serviciului Patrimoniu. Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie, proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Data limită de înscriere la concurs este 19 ianuarie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteo: Săptămâna începe cu frig, apoi aduce un ciclon mediteranean

astăzi, 07:11
1813

Meteorologii anunta ca vremea va fi rece la inceputul saptamanii, cu minime care pot ajunge chiar la -12 grade in Moldova, insa incepand de miercuri, temperaturile vor creste.Temperaturile vor cre...

Loc de dat cu… EPIGRAMA (XXIV)

Duminică, 20 Ianuarie 2019
236

Începând cu acest grupaj, vom publica dialogul avut cu epigramistul MIHAI HAIVAS:Școala generală Cristinești  (clasele I - VII) - 1948 - 1955Liceul nr. 1 Dorohoi( acum Co...

A ajuns în comă la spital, după ce s-a prăbușit în fața barului!

Duminică, 20 Ianuarie 2019
2863

Băutura l-a dus până aproape de moarte! Un tânăr din Todireni, județul Botoșani, a băut duminică dimineață într-un bar din sat, consumând o cantitate mare de alcool.&n...