Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Primăria Botoșani a scos la concurs trei posturi de consilier la serviciile din subordine.

Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Unul dintre posturile scoase la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului edilitare. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, precum și vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 27 decembrie-19 ianuarie, concursul fiind programat în data de 29 ianuarie și va consta într-o probă scrisă și un interviu.

Un alt post scos la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări în Construcții. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licență: domeniul științelor inginerești (inginerie civilă – specializarea construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri; ingineria instalațiilor – specializarea instalații pentru construcții); domeniul arhitectură – specializarea arhitectură. De asemenea, pentru acest post se cere o vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie 2018, data limită de înscriere fiind 19 decembrie.

Municiplaittea mai organizează concurs și pentru ocuparea unui post de consilier clasa I grad principal din cadrul Serviciului Patrimoniu. Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie, proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Data limită de înscriere la concurs este 19 ianuarie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă din Botoşani, reţinută după un flagrant al poliţiştilor!

astăzi, 15:53
1099

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Dulcești, judeţul Neamţ, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 65 ani, din Horia, ar fi fost victima unei ...

Scuza unui hoţ care acţiona lângă Piaţa Centrală: Depresia de care suferă e de vină!

astăzi, 15:40
481

O tânără de 17 ani, din comuna Dobârceni, a fost cât pe ce să rămână fără telefonul mobil pe care îl avea supra sa, dar l-a observat la timp pe cel care, în ...

Pirat auto prins de poliţişti, iertat de judecători pe motiv că scopul legii nu este aplicarea sancţiunilor pecuniare

astăzi, 14:07
2969

C.R. a fost oprit de poliţişti, în luna aprilie a anului trecut, în timp ce transporta persoane fără a deţine o autorizaţie. Acesta era cunoscut de oamenii legii, în condiţiil...