Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Primăria Botoșani a scos la concurs trei posturi de consilier la serviciile din subordine.

Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Unul dintre posturile scoase la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului edilitare. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, precum și vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 27 decembrie-19 ianuarie, concursul fiind programat în data de 29 ianuarie și va consta într-o probă scrisă și un interviu.

Un alt post scos la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări în Construcții. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licență: domeniul științelor inginerești (inginerie civilă – specializarea construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri; ingineria instalațiilor – specializarea instalații pentru construcții); domeniul arhitectură – specializarea arhitectură. De asemenea, pentru acest post se cere o vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie 2018, data limită de înscriere fiind 19 decembrie.

Municiplaittea mai organizează concurs și pentru ocuparea unui post de consilier clasa I grad principal din cadrul Serviciului Patrimoniu. Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie, proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Data limită de înscriere la concurs este 19 ianuarie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cei trei purceluşi revin, în weekend, la Teatrul "Vasilache"

astăzi, 11:11
7

Duminică, 21 octombrie 2018, cei mici sunt așteptați la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" pentru a viziona, de la orele 11:00 şi 12:30, spectacolul "Cei trei purcelu...

Incredibil: Prins la furat, la cinci zile după ce instanța dispusese în cazul său controlul judiciar!

astăzi, 10:19
77

Marți, lucrătorii din cadrul Poliţiei Orașului Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Ripiceni, a fost surprins de...

Programul Rabla: De ce este necesar ca mașinile casate să aibă ITP valabil?

astăzi, 10:09
132

Mașinile care nu au ITP valabil nu vor mai putea fi valorificate prin Programul Rabla începând cu data de 1 ianuarie 2019. Informația a fost publicată pe site-ul Auto Bild încă d...