Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Primăria Botoșani a scos la concurs trei posturi de consilier la serviciile din subordine.

Primăria Botoșani face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs!

Unul dintre posturile scoase la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului edilitare. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul inginerie civilă, specializarea căi ferate, drumuri și poduri, precum și vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 27 decembrie-19 ianuarie, concursul fiind programat în data de 29 ianuarie și va consta într-o probă scrisă și un interviu.

Un alt post scos la concurs este de consilier clasa I grad superior din cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări în Construcții. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licență: domeniul științelor inginerești (inginerie civilă – specializarea construcții civile, industriale și agricole, căi ferate, drumuri și poduri; ingineria instalațiilor – specializarea instalații pentru construcții); domeniul arhitectură – specializarea arhitectură. De asemenea, pentru acest post se cere o vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie 2018, data limită de înscriere fiind 19 decembrie.

Municiplaittea mai organizează concurs și pentru ocuparea unui post de consilier clasa I grad principal din cadrul Serviciului Patrimoniu. Condiţii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 5 ani.

Concursul se organizează în data de 29 ianuarie, proba scrisă, la sediul instituției. Proba interviu: data și ora susținerii interviului se afișează odată cu rezultatele la proba scrisă. Data limită de înscriere la concurs este 19 ianuarie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Codul Galben de vânt, prelungit pentru toată zona Moldovei!

Joi, 19 Aprilie 2018
603

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea Cod Galben de vânt, valabilă pentru județul Botoșani, precum și toată zona Moldovei, cuprinzând județele Suceava, Vaslui, Vr...

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

Joi, 19 Aprilie 2018
232

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

Joi, 19 Aprilie 2018
365

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...