Primăria ar putea aloca bani pentru funcţionarea Parcului de agrement Cornişa

Primăria ar putea aloca bani pentru funcţionarea Parcului de agrement Cornişa

Cheltuielile de funcţionare ale Parcului de agrement Cornişa, în primele luni de la deschidere, ar putea fi acoperite cu bani alocaţi de municipalitate din bugetul local.

Primarul Cătălin Flutur a precizat că se ia în calcul o astfel de subvenţionare la începutul activităţii, iar ulterior se doreşte ca o parte din veniturile de la Parcul Cornişa să fie direcţionate către bugetul local.

“Există o variantă pentru început în care să trebuiască să venim noi cu bani până vom scoate venituri de acolo. Vestea bună este că parcuri similiare, care funcţionează în România, se autofinanţează şi mai dau nişte bani şi la bugetul local. Mi-aş dori să asigurăm de acolo cel puţin cheltuielile pe Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement”, a menţionat primarul Cătălin Flutur.

De administrarea parcului se ocupă Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement. 

Deocamdată, nu se ştie când se va deschide Parcul de agrement Cornişa. Niciun obiectiv nu a fost recepţionat, existând o întreagă polemică pe marginea acestui subiect. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
499

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
145

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
188

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...