Primar din județul Botoșani, premiat de președintele ACoR

Primar din județul Botoșani, premiat de președintele ACoR

Președintele Asociației Comunelor din România (ACoR), Emil Drăghici, a fost prezent, luni, la Botoșani pentru a se întâlni cu primarii din județ.

În debutul întâlnirii, președintele ACoR a ținut să îi înmâneze Mariei Huțu, primarul comunei Vârfu Câmpului trofeul și diploma „Nicolae SABĂU” care se acordă comunelor și/sau primarilor acestora în semn de apreciere deosebită pentru activitatea depusă ca promotori ai valorilor și ai civilizației tradiționale în mediul rural.

"Acest trofeu, pentru mine și pentru comuna Vârfu Câmpului, reprezintă o onoare și o responsabilitate în același timp și vreau cetățenii comunei merită cu prisosință acest premiu. Din 2001 de când am reluat activitatea cultural-artistică, dar și tradițională, a însemnat foarte mut și consider că acest premiu revine locuitorilor din comună care se implică cu adevărat", a spus Maria Huțu.

În cadrul întâlnirii cu președintele ACoR au fost abordate mai multe teme ce țin de legislația privitoare la administrația publică locală, de modificările ce ar trebui făcute, alocările financiare de la nivel central, dar și de nivelul de salalarizare din acest sector.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
130

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
859

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
516

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...