Pricopie vrea sa-si sanctioneze subordonatii nedisciplinati

Pricopie vrea sa-si sanctioneze subordonatii nedisciplinati
Seful societatii Urban Serv, Gheorghe Pricopie, s-a aratat deranjat de faptul ca subordonatii nu respecta angajamentele societatii.

La urechile acestuia au ajuns niste informatii cum ca o serie de persoanele in varsta, care aveau deseuri de echipamente electrice si electronice pe care doreau sa le scoata in strada la Marea Debarasare de sambata, au fost refuzate de catre lucratorii de la dispeceratul Urban Serv, acestia mentionand ca nu se deplaseaza pana la locuinta omului pentru a ridica aparatele uzate.

Pricopie a declarat ca societatea a facut un angajament care trebuia respectat in toate cazurile. Acesta intentioneaza sa demareze o ancheta in baza plangerilor ce vor veni de la cetateni pentru a-i sanctiona pe cei care se fac vinovati de incalcarea angajamentului.

A fost un angajament al nostru. Daca au fost probleme in aceasta privinta cu o serie de lucratori de la Urban Serv vreau sa mi se aduca la cunostinta in scris pentru ca tin sa iau masuri in acest sens. Voi demara o ancheta si ii voi sanctiona pe cei care au declarat ca Urban Serv-ul nu va merge la locuinta batranilor si bolnavilor din oras pentru a ridica aparatele uzate, la cererea acestora, a declarat Pricopie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
16

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
32

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...