Pretentii de revolutionar: Mai putin pamant, dar in zona buna!

Pretentii de revolutionar: Mai putin pamant, dar in zona buna!

Cei 31 de revolutionari dispun de certificate, conform legii!

Revolutionarii botosaneni cer de la Consiliul Local o suprafata mai mica de teren decat cea pe care edilii le-au oferit-o in zona Rachiti, numai sa fie intr-o zona mai buna! Mai mult, reprezentantii revolutionarilor solicita sa li se prezinte o lista cu terenurile libere de care dispune Primaria.

Cei 31 de revolutionari nu sunt deloc multumiti de locatia oferita de Primaria Botosani pentru repartizarea celor 7.500 de metri patrati pentru fiecare revolutionar, la Rachiti, amanand chiar proiectul de hotarare de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Botosani de pe 31 martie, pe motiv ca nu au avut timp sa vada terenurile.

Pe 28 aprilie, Asociatia Revolutionara 22-25 Decembrie 1989, unde sunt membri cei 31 de revolutionari, a inaintat Consiliului Local Botosani o adresa prin care isi exprima disponibilitatea de a primi chiar mai putin de 7.500 metri patrati de teren, numai sa fie o alta zona, solicitand totodata si o lista cu terenurile pe care le are Primaria Botosani.

"Nu este necesar sa atribuiti suprafetele de teren legate intr-o singura locatie, ci ar trebui avut in vedere si suprafete mai mici aflate in alte locatii, decat cea prezentata in discutie, ca o alternativa ce poate fi analizata de noi", a precizat in adresa catre Consiliul Local al municipiului Botosani Vasile Halasanu, presedintele Asociatiei Revolutionare 22-25 Decembrie 1989.

Reprezentantii Primariei spun ca in niciun caz nu poate fi vorba sa primeasca alte terenuri decat cele de la Rachiti, pentru ca municipalitatea nu mai are alte terenuri disponibile.
 

"Revolutionarii ne-au trimis o adresa sa le punem la dispozitie o lista cu toate terenurile pe care le are municipalitatea. Alta posibilitatea nu avem, decat terenurile de la Rachiti, imi pare rau daca nu vor ceea ce le-am acordat noi", a spus Catalin Alexa, viceprimarul municipiului Botosani.
 
Vezi aici LISTA COMPLETA CU REVOLUTIONARII BOTOSANENI
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
163

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
215

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
64

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...