Președintele Consiliului Județean vrea utilaje performante la Nova Apaserv

"Atâta timp cât ei mai stau cu utilaje, cu tractoare, cară cu tractorul nu știu ce pompă și nu au sculele necesare aduse în zilele noastre, înseamnă că dacă își pun profit nu e în regulă".

Președintele Consiliului Județean vrea utilaje performante la Nova Apaserv

Mai mulți bani direcționați către partea de dotări și mai puține bonificații financiare pentru șefi. Asta vrea președintele Consiliului Județean să se întâmple la societatea Nova Apaserv, unde muncitorii sunt nevoiți să lucreze cu utilaje care nu sunt performante, după cum susține Costică Macaleți.

Șeful județului este de părere că banii pe care societatea în obține din profit trebuie utilizați pentru achiziția de noi utilaje și echipamente.

"Societatea nu este pe profit. Atâta timp cât ei mai stau cu utilaje, cu tractoare, cară cu tractorul nu știu ce pompă și nu au sculele necesare aduse în zilele noastre, înseamnă că dacă își pun profit nu e în regulă. Dacă ar avea niște bani în plus ar trebui să aibă un program de achiziții corespunzător, echipamente pentru muncitori. Vorbesc de dotarea cu utilaje și materiale. Stau foarte prost cu utilajele, și ar trebui să bage bani pentru a achiziționa utilaje noi", a spus Costică Macaleți.

 

Spune-ne opinia ta