Președintele Consiliului Județean: "Nu vom duce balerini și coafeze în CA de la Nova Apaserv"

Președintele Consiliului Județean: "Nu vom duce balerini și coafeze în CA de la Nova Apaserv"

Selecția noilor membri ai Consiliului de Administrație (CA) de la societatea Nova Apaserv va trebui să aducă în această structură doar specialiști în domeniu, susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Procedura de selecție a noului CA va fi demarată în cel mai scurt timp, mandatele actualilor membri expirând în luna ianuarie 2017. Dacă procedura nu va fi finalizată, mandatele membrilor vor fi prelungite până la desemnarea noului Consiliu de Administrație. 

"Nu vom duce profesori de română, balerini și nici coafeze. Există o comisie și eu nu vreau să o influențez, dar nu mi-aș dori în Consiliul de Administrație de la Apă persoane fără experiență în domeniu. Acolo trebuie să meargă în primul rând specialiștii, cei de meserie, juriști și economiști, așa văd eu lucrurile. Va fi o selecție de dosare și dacă va veni unul care nu are nicio tangență cu activitatea de acolo...", a spus președintele Consiliului Județean.

Selecția noilor membri va fi făcută de o comisie din care vor face parte și reprezentanți ai Consiliului Județean Botoșani, precum și un expert independent. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
25

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...

Câte grade vor fi în weekend la Botoșani!

astăzi, 07:07
119

Iarna a pus stapanire pe Romania si isi face simtita prezenta pe multe dintre drumurile tarii, unde zeci de masini au stat blocate ore bune in troiene.Ninsorile vor continua si vineri, in mai mult...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire! Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 07:01
3838

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...