Președintele Consiliului Județean: "Nu vom duce balerini și coafeze în CA de la Nova Apaserv"

Președintele Consiliului Județean: "Nu vom duce balerini și coafeze în CA de la Nova Apaserv"

Selecția noilor membri ai Consiliului de Administrație (CA) de la societatea Nova Apaserv va trebui să aducă în această structură doar specialiști în domeniu, susține președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Procedura de selecție a noului CA va fi demarată în cel mai scurt timp, mandatele actualilor membri expirând în luna ianuarie 2017. Dacă procedura nu va fi finalizată, mandatele membrilor vor fi prelungite până la desemnarea noului Consiliu de Administrație. 

"Nu vom duce profesori de română, balerini și nici coafeze. Există o comisie și eu nu vreau să o influențez, dar nu mi-aș dori în Consiliul de Administrație de la Apă persoane fără experiență în domeniu. Acolo trebuie să meargă în primul rând specialiștii, cei de meserie, juriști și economiști, așa văd eu lucrurile. Va fi o selecție de dosare și dacă va veni unul care nu are nicio tangență cu activitatea de acolo...", a spus președintele Consiliului Județean.

Selecția noilor membri va fi făcută de o comisie din care vor face parte și reprezentanți ai Consiliului Județean Botoșani, precum și un expert independent. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
53

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
350

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
88

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...