Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, este nemulțumit de modul în care s-a intervenit pe drumurile naționale pentru curățarea zăpezii de pe carosabil.

Macaleți susține că în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la București, a rămas blocat jumătate de oră într-o pantă, la Flămânzi. 

El a cerut celor de la Secția Drumuri Naționale să intervină cu mai mult simț de răspundere și să se împrăștie cantități mai mari de material antiderapant.

Șeful Consiliului Județean a ridicat această problemă și în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de joi.  

"Erau șapte TIR-uri la Flămânzi și am stat jumătate de oră blocat. Poate controlăm un pic situația. Poate în contractul și în verificarea pe care trebuie noi să o facem cu prestatorul de servicii, care să știți că este foarte interesat să aibă contracte cu statul, poate verificăm și atunci când confirmăm materialul antiderapant să fie așa și nu altfel. Eu nu fac niciun reproș, și vorbesc în calitate de președinte al CJSU, nu de președinte al Consiliului Județean, ca să nu se dea alt tip de interpretare", i-a spus președintele Consiliului Județean directorului de la Drumuri Naționale.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primăria Botoșani a publicat proiectul de buget. Câți bani alocă pentru dezvoltare și ce investiții vor fi făcute!

astăzi, 14:38
386

Potrivit documentului, veniturile totale propuse de municipalitate pentru anul în curs sunt de 143,2 milioane de lei. La capitolul venituri din impozite și taxe locale, inclusiv taxe speciale, ...

Șefii Consiliului Județean caută bani pentru reabilitarea Muzeului Județean

astăzi, 13:22
118

Un alt obiectiv pentru care Consiliul Județean speră să obțină bani de la Compania Națională de Investiții (CNI) este Muzeul Județean. Demersurile făcute până acum pentru ob...

Demersuri la CNI pentru construcţia unui nou Ambulatoriu de specialitate la Spitalul Mavromati

astăzi, 13:09
380

În cursul zilei de miercuri, managerul Spitalului Mavromati, Corneliu Mihai, alături de directorul Direcţiei Investiţii, din Consiliul Judeţean, şi de deputatul Tamara Ciofu, au avut o întâlni...