Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, este nemulțumit de modul în care s-a intervenit pe drumurile naționale pentru curățarea zăpezii de pe carosabil.

Macaleți susține că în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la București, a rămas blocat jumătate de oră într-o pantă, la Flămânzi. 

El a cerut celor de la Secția Drumuri Naționale să intervină cu mai mult simț de răspundere și să se împrăștie cantități mai mari de material antiderapant.

Șeful Consiliului Județean a ridicat această problemă și în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de joi.  

"Erau șapte TIR-uri la Flămânzi și am stat jumătate de oră blocat. Poate controlăm un pic situația. Poate în contractul și în verificarea pe care trebuie noi să o facem cu prestatorul de servicii, care să știți că este foarte interesat să aibă contracte cu statul, poate verificăm și atunci când confirmăm materialul antiderapant să fie așa și nu altfel. Eu nu fac niciun reproș, și vorbesc în calitate de președinte al CJSU, nu de președinte al Consiliului Județean, ca să nu se dea alt tip de interpretare", i-a spus președintele Consiliului Județean directorului de la Drumuri Naționale.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Victimele accidentelor rutiere, comemorate la Botoşani. “Nu trece dincolo, alege viaţa!” FOTO

Duminică, 19 Noiembrie 2017
1268

Şi în acest an, la Botoşani, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au marcat Ziua comemorăii victimelor accidentelor rutiere.Poliţiştii rutieri au împărţit plian...

Vezi cuantumul taxelor, pentru anul 2018, datorate bugetului judeţean!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
994

Taxele locale datorate de persoanele fizice şi persoanele juridice bugetului judeţului, pentru anul 2018, vor fi aprobate de consilierii judeţeni în şedinţa ordinară de săptămâna v...

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1708

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...