Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, este nemulțumit de modul în care s-a intervenit pe drumurile naționale pentru curățarea zăpezii de pe carosabil.

Macaleți susține că în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la București, a rămas blocat jumătate de oră într-o pantă, la Flămânzi. 

El a cerut celor de la Secția Drumuri Naționale să intervină cu mai mult simț de răspundere și să se împrăștie cantități mai mari de material antiderapant.

Șeful Consiliului Județean a ridicat această problemă și în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de joi.  

"Erau șapte TIR-uri la Flămânzi și am stat jumătate de oră blocat. Poate controlăm un pic situația. Poate în contractul și în verificarea pe care trebuie noi să o facem cu prestatorul de servicii, care să știți că este foarte interesat să aibă contracte cu statul, poate verificăm și atunci când confirmăm materialul antiderapant să fie așa și nu altfel. Eu nu fac niciun reproș, și vorbesc în calitate de președinte al CJSU, nu de președinte al Consiliului Județean, ca să nu se dea alt tip de interpretare", i-a spus președintele Consiliului Județean directorului de la Drumuri Naționale.  

 

Spune-ne opinia ta