Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele CJ, nemulțumit de deszăpezirea de pe drumurile naționale din Botoșani: "Am stat jumătate de oră blocat"

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, este nemulțumit de modul în care s-a intervenit pe drumurile naționale pentru curățarea zăpezii de pe carosabil.

Macaleți susține că în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la București, a rămas blocat jumătate de oră într-o pantă, la Flămânzi. 

El a cerut celor de la Secția Drumuri Naționale să intervină cu mai mult simț de răspundere și să se împrăștie cantități mai mari de material antiderapant.

Șeful Consiliului Județean a ridicat această problemă și în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de joi.  

"Erau șapte TIR-uri la Flămânzi și am stat jumătate de oră blocat. Poate controlăm un pic situația. Poate în contractul și în verificarea pe care trebuie noi să o facem cu prestatorul de servicii, care să știți că este foarte interesat să aibă contracte cu statul, poate verificăm și atunci când confirmăm materialul antiderapant să fie așa și nu altfel. Eu nu fac niciun reproș, și vorbesc în calitate de președinte al CJSU, nu de președinte al Consiliului Județean, ca să nu se dea alt tip de interpretare", i-a spus președintele Consiliului Județean directorului de la Drumuri Naționale.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul ITM Botoşani, despre salariile angajaţilor in instituţie: "Cum vor putea rezista tentaţiei de a refuza..."

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
746

Salariile care le-au fost stabilite prin noua Lege a salarizării îi nemulţumesc profund pe angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoşani.Situaţia existentă la nivelul i...

Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1184

O bună parte dintre cei aflaţi în echipa de conducere a Spitalului Judeţean Mavromati ameninţă că îşi vor da demisiile de pe funcţii începând cu data de 1 ianuarie....

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
1060

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...