Preşedintele CJ, despre protestul de la Manoleasa: "Bănuiesc că oamenii nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate"

Preşedintele CJ, despre protestul de la Manoleasa: "Bănuiesc că oamenii nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate"

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, consideră îndreptăţit protestul locuitorilor din comuna Manoleasa, care cer asfaltarea drumului naţional 24C, Manoleasa-Rădăuţi Prut.

Şeful judeţului are speranţe că în acest an vor fi alocate fonduri pentru continuarea lucrărilor la acest drum, care acum este pietruit.

“Oamenii, în general, când ies în stradă ies pentru ceva anume şi bănuiesc că nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate. Au ieşit că drumul este prost. Sunt şanse ca lucrările să continue. Până nu demult era drum naţional de pământ, acum este drum naţional pietruit. Suntem totuşi în secolului XXI, noi, Botoşaniul, facem şi noi parte din reţeaua de drumuri naţionale a României şi cred că îşi vor apleca guvernanţii privirea şi spre noi. Semnale în sensul acesta sunt”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

 În jur de 200 de autovehicule au mărşăluit, duminică, între Liveni şi Miorcani, singura revendicare a cetăţenilor fiind asfaltarea acestui drum naţional. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
646

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
717

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
447

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...