Preşedintele CJ, despre protestul de la Manoleasa: "Bănuiesc că oamenii nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate"

Preşedintele CJ, despre protestul de la Manoleasa: "Bănuiesc că oamenii nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate"

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, consideră îndreptăţit protestul locuitorilor din comuna Manoleasa, care cer asfaltarea drumului naţional 24C, Manoleasa-Rădăuţi Prut.

Şeful judeţului are speranţe că în acest an vor fi alocate fonduri pentru continuarea lucrărilor la acest drum, care acum este pietruit.

“Oamenii, în general, când ies în stradă ies pentru ceva anume şi bănuiesc că nu au ieşit că drumul nu are patru benzi asfaltate. Au ieşit că drumul este prost. Sunt şanse ca lucrările să continue. Până nu demult era drum naţional de pământ, acum este drum naţional pietruit. Suntem totuşi în secolului XXI, noi, Botoşaniul, facem şi noi parte din reţeaua de drumuri naţionale a României şi cred că îşi vor apleca guvernanţii privirea şi spre noi. Semnale în sensul acesta sunt”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

 În jur de 200 de autovehicule au mărşăluit, duminică, între Liveni şi Miorcani, singura revendicare a cetăţenilor fiind asfaltarea acestui drum naţional. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1446

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
733

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
499

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...