Președintele CJ, despre nemulțumirea cetățenilor de pe străzile unde se lucrează la rețeaua de apă: "Eu îmi cer scuze..."

Președintele CJ, despre nemulțumirea cetățenilor de pe străzile unde se lucrează la rețeaua de apă: "Eu îmi cer scuze..."

 FOTO: Strada Musat Voda  

Lucrările care se execută în municipiul Botoșani la rețeaua de alimentare cu apă și canal i-au adus la disperare pe cetățenii care locuiesc mai ales la periferia orașului, sau pe acele străzi unde nu există asfalt.

De nenumărate ori oamenii s-au plâns că din cauza acestor lucrări străzile au devin impracticabile, în special atunci când plouă sau ninge, fiind nemulțumiți și de refacerile ulterioare ale carosabilului după ce se finalizează lucrările.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, recunoaște că astfel de lucrări creează un disconfort major, dar spune  investițiile de acets gen nu se pot face peste noapte și necesită o perioadă mai îndelugată de timp.

Șeful județului susține însă că șantierele ar putea fi un pic mai organizate pentru a nu se crea un disconfort foarte mare, și mai ales trebuie asigurat accesul în cazul în care este o situație de urgență.

"Constructorul intervine, dacă ar fi altă soluție ca noaptea să lucrăm și a doua zi să fie pus asfalt ar fi ok. Eu îmi cer scuze public față de cei care sunt deranjați de lucrări dar sunt prinse într-un program cu bani europeni și nu ne putem permite să ne batem joc. E loc de mai bine, constructorul să fie mai atent iar beneficiarul, prin diriginiții de șantier să urmărească lucrurile să se facă cum trebuie acolo. Sigur că este un disconfort de câteva luni. Cerem ca și constructorii să lucreze cu mai multă grijă ca să poată să vină o mașină de pompieri, salvare, altfel se pot întâmpla lucruri urâte pe care nu ni le dorim", a spus președintele Consiliului Județean.

 

Spune-ne opinia ta