Pregătiri pentru peticirea drumurilor judeţene

Pregătiri pentru peticirea drumurilor judeţene

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri sunt în plin proces de inventariere a gropilor care au apărut pe drumurile judeţene după sezonul rece. Unele tronsoane arată ca după bombardament, iar lucrările vor începe abia la finalul lunii aprilie, începutul lunii mai.

Nici banii pe care Consiliul Judeţean îi are prinşi în buget pentru intervenţii pe drumurile judeţene nu sunt suficienţi, speranţa fiind în alocările de la nivel central şi într-o rectificare bugetară.

“Vremea este destul de capricioasă, se anunță și ploi, temperaturile nu sunt cele dorite ca să permită intervenții la plombări dar sperăm ca la sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii mai, să putem intra în forță cu reparații pe drumurile județene, atât plombări, cât și covoare asfaltice, în limita sumelor pe care le avem. Noi așteptăm acum un semn de la Ministerul Dezvoltării legat de proiectele care au fost depuse pentru drumurile județene. Vom acționa prioritar pe drumul județean Dumeni-Cordăreni-Vorniceni, pe Dorohoi-Havârna-Mileanca. Încercăm să le facem practicabile ca oamenii să beneficieze de condiții cât de cât normale de trafic”, a declarat Dorin Birta, vicepreşesintele Consiliului Judeţean.

 

 

Spune-ne opinia ta