Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Pentru a face fata crizei financiare, prefectul Cristian Roman vrea sa faca economie acolo unde este inca posibil, mai ales ca, in urma ultimei rectificari negative, s-a ajuns la 70% din bugetul anului trecut.

"Stam mai prost la un capitol de buget, ce asigura cele necesare politistilor, ei au un capitol separat, dar masurile de reducere a cheltuielilor pe care le-am luat noi s-au dovedit a veni in intampinarea rectificarilor negative produse in ultimul timp. Din cei 85% asigurati initial in urma ultimei rectificari negative, s-a mai redus 16% si am ajuns la vreo 70% din bugetul anului trecut",a declarat prefectul Cristian Roman.

Pentru o economie de 200 euro lunar, prefectul a precizat ca, incepand de astazi, fiecare birou are acces telefonic catre exterior fara centrala, fiind astfel economisita plata centralistului.

"Masurile pe care le-am luat chiar astazi intra in functie, fiind vorba despre o aplicatie la centrala telefonica, ce face ca fiecare birou sa aiba acces fara centrala, sa aiba acces direct la exterior si sa primeasca telefon din exterior si sa vorbeasca direct, acest lucru aducand o economie de vreo 200 de euro pe luna, nemaifiind necesara plata centralistului", a spus Cristian Roman.

Prefectul atrage atentia colegilor ca telefoanele sunt folosite doar in scop de serviciu, mentionand ca in circa doua luni de zile s-a facut o economie importanta si la telefoanele mobile, fiind redus numarul de minute disponibile, netinandu-se cont ca e vorba despre prefect, subprefect sau alt angajat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
599

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
167

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...

Grupare de contrabandişti cu ţigări, sprijinită de un poliţist de frontieră, condamnată definitiv!

astăzi, 18:36
3197

Gabriel Aruştei, poliţist de frontieră, a primit o pedeapsă de trei ani şi cinci luni de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Dumitru Neculai, respectiv patru ani şi şapte l...