Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Pentru a face fata crizei financiare, prefectul Cristian Roman vrea sa faca economie acolo unde este inca posibil, mai ales ca, in urma ultimei rectificari negative, s-a ajuns la 70% din bugetul anului trecut.

"Stam mai prost la un capitol de buget, ce asigura cele necesare politistilor, ei au un capitol separat, dar masurile de reducere a cheltuielilor pe care le-am luat noi s-au dovedit a veni in intampinarea rectificarilor negative produse in ultimul timp. Din cei 85% asigurati initial in urma ultimei rectificari negative, s-a mai redus 16% si am ajuns la vreo 70% din bugetul anului trecut",a declarat prefectul Cristian Roman.

Pentru o economie de 200 euro lunar, prefectul a precizat ca, incepand de astazi, fiecare birou are acces telefonic catre exterior fara centrala, fiind astfel economisita plata centralistului.

"Masurile pe care le-am luat chiar astazi intra in functie, fiind vorba despre o aplicatie la centrala telefonica, ce face ca fiecare birou sa aiba acces fara centrala, sa aiba acces direct la exterior si sa primeasca telefon din exterior si sa vorbeasca direct, acest lucru aducand o economie de vreo 200 de euro pe luna, nemaifiind necesara plata centralistului", a spus Cristian Roman.

Prefectul atrage atentia colegilor ca telefoanele sunt folosite doar in scop de serviciu, mentionand ca in circa doua luni de zile s-a facut o economie importanta si la telefoanele mobile, fiind redus numarul de minute disponibile, netinandu-se cont ca e vorba despre prefect, subprefect sau alt angajat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cultură de canabis înfiinţată pe balcon! Proprietarul a fost trimis în judecată

astăzi, 08:10
222

Poate am privit uşor ironic lansarea campaniei anti-canabis la Botoşani de către Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog. Dar iacă că în marea masă de consumatori de etnobot...

Pedepse stabilite de instanţă pentru autorii unei tâlhării. Prejudiciul a fost recuperat

astăzi, 07:42
229

Totul s-a întâmplat în noaptea de 21 spre 22 martie, în oraşul Flămânzi, atunci când doi soţi de 90, respectiv 91 de ani, s-au trezit cu cei doi tineri în ...

Suspectul crimei din Centrul Vechi rămâne în arest preventiv. Urmează trimiterea în judecată

Marţi, 19 Septembrie 2017
818

Cum mandatul de arestare emis pe 24 august pe numele lui Vasile G. se apropia de expirare, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au solicitat instanţei ca măsura preventivă să ...