Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Pentru a face fata crizei financiare, prefectul Cristian Roman vrea sa faca economie acolo unde este inca posibil, mai ales ca, in urma ultimei rectificari negative, s-a ajuns la 70% din bugetul anului trecut.

"Stam mai prost la un capitol de buget, ce asigura cele necesare politistilor, ei au un capitol separat, dar masurile de reducere a cheltuielilor pe care le-am luat noi s-au dovedit a veni in intampinarea rectificarilor negative produse in ultimul timp. Din cei 85% asigurati initial in urma ultimei rectificari negative, s-a mai redus 16% si am ajuns la vreo 70% din bugetul anului trecut",a declarat prefectul Cristian Roman.

Pentru o economie de 200 euro lunar, prefectul a precizat ca, incepand de astazi, fiecare birou are acces telefonic catre exterior fara centrala, fiind astfel economisita plata centralistului.

"Masurile pe care le-am luat chiar astazi intra in functie, fiind vorba despre o aplicatie la centrala telefonica, ce face ca fiecare birou sa aiba acces fara centrala, sa aiba acces direct la exterior si sa primeasca telefon din exterior si sa vorbeasca direct, acest lucru aducand o economie de vreo 200 de euro pe luna, nemaifiind necesara plata centralistului", a spus Cristian Roman.

Prefectul atrage atentia colegilor ca telefoanele sunt folosite doar in scop de serviciu, mentionand ca in circa doua luni de zile s-a facut o economie importanta si la telefoanele mobile, fiind redus numarul de minute disponibile, netinandu-se cont ca e vorba despre prefect, subprefect sau alt angajat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
668

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...