Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Pentru a face fata crizei financiare, prefectul Cristian Roman vrea sa faca economie acolo unde este inca posibil, mai ales ca, in urma ultimei rectificari negative, s-a ajuns la 70% din bugetul anului trecut.

"Stam mai prost la un capitol de buget, ce asigura cele necesare politistilor, ei au un capitol separat, dar masurile de reducere a cheltuielilor pe care le-am luat noi s-au dovedit a veni in intampinarea rectificarilor negative produse in ultimul timp. Din cei 85% asigurati initial in urma ultimei rectificari negative, s-a mai redus 16% si am ajuns la vreo 70% din bugetul anului trecut",a declarat prefectul Cristian Roman.

Pentru o economie de 200 euro lunar, prefectul a precizat ca, incepand de astazi, fiecare birou are acces telefonic catre exterior fara centrala, fiind astfel economisita plata centralistului.

"Masurile pe care le-am luat chiar astazi intra in functie, fiind vorba despre o aplicatie la centrala telefonica, ce face ca fiecare birou sa aiba acces fara centrala, sa aiba acces direct la exterior si sa primeasca telefon din exterior si sa vorbeasca direct, acest lucru aducand o economie de vreo 200 de euro pe luna, nemaifiind necesara plata centralistului", a spus Cristian Roman.

Prefectul atrage atentia colegilor ca telefoanele sunt folosite doar in scop de serviciu, mentionand ca in circa doua luni de zile s-a facut o economie importanta si la telefoanele mobile, fiind redus numarul de minute disponibile, netinandu-se cont ca e vorba despre prefect, subprefect sau alt angajat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani a prezentat noii jucători. "Sunteți martorii unui mare început!"

astăzi, 12:13
102

Joi, de la ora 10.30, a avut loc conferința de presă prin care președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, a prezentat noii jucători care vor face parte din familia FC Botoșani pentru noul sezon ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 12:08
69

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

Cetăţean rus oprit la frontieră

astăzi, 11:43
101

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, în zona de competenţă, un cetăţean din Federaţia Rusă care a încercat să treacă ilegal frontiera, peste apa râului Prut. ...