Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

Prefectura Botosani functioneaza cu 70% din bugetul anului trecut!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Pentru a face fata crizei financiare, prefectul Cristian Roman vrea sa faca economie acolo unde este inca posibil, mai ales ca, in urma ultimei rectificari negative, s-a ajuns la 70% din bugetul anului trecut.

"Stam mai prost la un capitol de buget, ce asigura cele necesare politistilor, ei au un capitol separat, dar masurile de reducere a cheltuielilor pe care le-am luat noi s-au dovedit a veni in intampinarea rectificarilor negative produse in ultimul timp. Din cei 85% asigurati initial in urma ultimei rectificari negative, s-a mai redus 16% si am ajuns la vreo 70% din bugetul anului trecut",a declarat prefectul Cristian Roman.

Pentru o economie de 200 euro lunar, prefectul a precizat ca, incepand de astazi, fiecare birou are acces telefonic catre exterior fara centrala, fiind astfel economisita plata centralistului.

"Masurile pe care le-am luat chiar astazi intra in functie, fiind vorba despre o aplicatie la centrala telefonica, ce face ca fiecare birou sa aiba acces fara centrala, sa aiba acces direct la exterior si sa primeasca telefon din exterior si sa vorbeasca direct, acest lucru aducand o economie de vreo 200 de euro pe luna, nemaifiind necesara plata centralistului", a spus Cristian Roman.

Prefectul atrage atentia colegilor ca telefoanele sunt folosite doar in scop de serviciu, mentionand ca in circa doua luni de zile s-a facut o economie importanta si la telefoanele mobile, fiind redus numarul de minute disponibile, netinandu-se cont ca e vorba despre prefect, subprefect sau alt angajat.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

astăzi, 17:01
2224

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 16:42
1610

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

astăzi, 16:25
619

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...