Prefectul județului: Continuăm cu patrularea utilajelor de deszăpezire. Nu se impune închiderea de drumuri

Prefectul județului: Continuăm cu patrularea utilajelor de deszăpezire. Nu se impune închiderea de drumuri

În urma discuțiilor avute cu reprezentanții Poliției Rutiere și Secției de Drumuri Naționale, prefectul județului Botoșani a anunțat că nu se impune blocarea unor drumuri.

„Am discutat cu colegii de la Poliția Rutieră, dacă e cazul să blocăm anumite tiruri, pe anumite zone. Din discuțiile pe care le-am avut, nu se impune interzicerea accesului pe un anumit sector de drum. Continuăm cu patrularea utilajelor de deszăpezire în așa fel încât să facem față”, a explicat prefectul județului Botoșani, Valentin - Alexandru Colbu.

În prezent, se circulă greu pe majoritatea drumurilor din județul Botoșani. Cel mai greu se circulă pe drumurile naționale și asta deoarece în momentul de față nu există un contract pentru deszăpezire.

În această dimineață erau probleme pe drumul Botoșani – Săveni care s-a blocat în două zone. Foarte greu s-a circulat și pe drumurile Botoșani – Suceava și Botoșani – Ștefănești. Mai mulți șoferi au ajuns cu mașinile în șanț iar pe unele zone se putea circula pe o singură bandă. Un blocaj a fost și pe drumul Botoșani – Tg. Frumos, în zona Buda, unde tirurile nu au mai putut urca.

La orele amiezii se înregistra un blocaj și pe drumul Botoșani – Săveni, în zona Popăuți, dar probleme se înregistrau și pe drumul Botoșani – Dorohoi. Drumul este acoperit cu zăpadă iar unii șoferi au ajuns cu mașinile în șanț.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
809

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
255

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
222

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...