Prefectul de Botoșani, cu bagajele la ușă

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, este pe picior de plecare, schimbarea din funcție fiind doar o chestiune de timp, acest lucru urmând a se întâmpla după instalarea noului Guvern.

Prefectul de Botoșani, cu bagajele la ușă

Dan Nechifor a fost numit la conducerea Instituției Prefectului în februarie 2016, în timpul Guvernului Cioloș, înlocuindu-l pe Costică Macaleți.

Reprezentantul Guvernului se va întoarce pe postul de director executiv al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, cel mai probabil în luna ianuarie.

"A fost o chestie pe care a declarat-o și domnul prim-ministru, au fost și discuții în Parlament referitoare la acest subiect, cred că s-au tras niște linii atunci pentru o anumită direcție și s-a spus că guvernele vin și pleacă cu prefecții lor. A fost o perioadă interesantă și provocatoare pentru mine, la Prefectură. Nu am regrete, stau întotdeauna cu geanta lângă ușă", a declarat prefectul Dan Nechifor.

Social-democrații spun că au mai multe variante pentru funcția de prefect, dar deocamdată nu au făcut public vreun nume.

Întrebat dacă actualul subprefect, Daniela Beclea, ar putea să îi ia locul lui Nechifor, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat: "Cu certitudine nu". 

 

 

Spune-ne opinia ta