Prefectul de Botoșani, cu bagajele la ușă

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, este pe picior de plecare, schimbarea din funcție fiind doar o chestiune de timp, acest lucru urmând a se întâmpla după instalarea noului Guvern.

Prefectul de Botoșani, cu bagajele la ușă

Dan Nechifor a fost numit la conducerea Instituției Prefectului în februarie 2016, în timpul Guvernului Cioloș, înlocuindu-l pe Costică Macaleți.

Reprezentantul Guvernului se va întoarce pe postul de director executiv al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, cel mai probabil în luna ianuarie.

"A fost o chestie pe care a declarat-o și domnul prim-ministru, au fost și discuții în Parlament referitoare la acest subiect, cred că s-au tras niște linii atunci pentru o anumită direcție și s-a spus că guvernele vin și pleacă cu prefecții lor. A fost o perioadă interesantă și provocatoare pentru mine, la Prefectură. Nu am regrete, stau întotdeauna cu geanta lângă ușă", a declarat prefectul Dan Nechifor.

Social-democrații spun că au mai multe variante pentru funcția de prefect, dar deocamdată nu au făcut public vreun nume.

Întrebat dacă actualul subprefect, Daniela Beclea, ar putea să îi ia locul lui Nechifor, președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat: "Cu certitudine nu". 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de liberali protestează la Botoşani – FOTO

astăzi, 17:18
1272

Acţiunea de protest organizată de liberali, luni, în municipiul Botoşani, la fel ca în toate oraşele reşedinţă de judeţ din ţară, a strâns sute de membri ai organizaţiei j...

Speranţe pentru noi angajări la Serviciul Permise şi Înmatriculări Botoşani

astăzi, 13:45
866

O parte dintre posturile pe care Ministerul Afacerilor Interne le va scoate la concurs, pentru recrutarea de personal din sursă externă, vor fi la Serviciile publice comunitare regim permis de condu...

Tumoare de 10 kilograme, scoasă din abdomenul unei botoşănence!

astăzi, 07:10
5390

Femeia în vârstă de 50 de ani, din Manoleasa, care a ajuns pe masa de operaţie, le-a spus medicilor că în urmă cu aproximativ doi ani a observat că abdomenul tot îi creşt...