Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul Cristian Roman a avut parte de cea mai agreabila intalnire cu fostul sau rival politic, Constantin Contac.

Mai exact, prefectul de Botosani a intrat in posesia sumei de bani pe care Contac i-o datora in urma procesului de calomnie care a durat doi ani de zile.

"Am avut o intalnire cu domnul Contac, care s-a desfasurat amiabil din toate punctele de vedere. Mi-a dat banii, dupa un proces care a durat doi ani. La sfarsit, am strans mana fara niciun fel de resentiment", a declarat astazi prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman a anuntat ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.

"Voi investi in copiii cu probleme sociale, dintr-o zona saraca a judetului. Ii voi trimite intr-o tabara, oferindu-le si bani de cheltuiala, dar si pentru hainute", a completat Roman.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
19

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de ...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
54

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

astăzi, 17:57
307

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva...