Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul Cristian Roman a avut parte de cea mai agreabila intalnire cu fostul sau rival politic, Constantin Contac.

Mai exact, prefectul de Botosani a intrat in posesia sumei de bani pe care Contac i-o datora in urma procesului de calomnie care a durat doi ani de zile.

"Am avut o intalnire cu domnul Contac, care s-a desfasurat amiabil din toate punctele de vedere. Mi-a dat banii, dupa un proces care a durat doi ani. La sfarsit, am strans mana fara niciun fel de resentiment", a declarat astazi prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman a anuntat ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.

"Voi investi in copiii cu probleme sociale, dintr-o zona saraca a judetului. Ii voi trimite intr-o tabara, oferindu-le si bani de cheltuiala, dar si pentru hainute", a completat Roman.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
237

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
513

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
213

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...