Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul Cristian Roman a avut parte de cea mai agreabila intalnire cu fostul sau rival politic, Constantin Contac.

Mai exact, prefectul de Botosani a intrat in posesia sumei de bani pe care Contac i-o datora in urma procesului de calomnie care a durat doi ani de zile.

"Am avut o intalnire cu domnul Contac, care s-a desfasurat amiabil din toate punctele de vedere. Mi-a dat banii, dupa un proces care a durat doi ani. La sfarsit, am strans mana fara niciun fel de resentiment", a declarat astazi prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman a anuntat ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.

"Voi investi in copiii cu probleme sociale, dintr-o zona saraca a judetului. Ii voi trimite intr-o tabara, oferindu-le si bani de cheltuiala, dar si pentru hainute", a completat Roman.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primar din judeţ, prins de ANI că a făcut afaceri cu pajişti

astăzi, 15:06
764

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Stelian Maxim, în calitate de consilier local al comunei Blândeşti, a votat Hotărârea Consiliului Local pri...

Corecţia financiară aplicată pentru proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean afectează toate proiectele Consiliului Judeţean

astăzi, 14:34
268

Corecţia financiară a fost contestată în instanţă, însă în cazul în care instanţa nu va da câştig de cauză forului judeţean, orice alt proiect de accesare de fo...

Avertizare meteo: Averse torențiale, descărcări electrice, grindină!

astăzi, 13:25
1066

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare valabilă de marți, ora 17:00, până joi, la ora 23, perioadă în care se înregistrează instabilitate atmosferică ș...