Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

Prefectul Cristian Roman a primit de la Contac peste 30.000 de lei

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

Prefectul Cristian Roman a avut parte de cea mai agreabila intalnire cu fostul sau rival politic, Constantin Contac.

Mai exact, prefectul de Botosani a intrat in posesia sumei de bani pe care Contac i-o datora in urma procesului de calomnie care a durat doi ani de zile.

"Am avut o intalnire cu domnul Contac, care s-a desfasurat amiabil din toate punctele de vedere. Mi-a dat banii, dupa un proces care a durat doi ani. La sfarsit, am strans mana fara niciun fel de resentiment", a declarat astazi prefectul judetului Botosani, Cristian Roman.

Din cei peste 30.000 de lei, Roman a anuntat ca va acoperi cheltuielile rezultate in urma derularii procesului, va achita onorariul avocatului, dupa care atentia sa se va indrepta asupra copiilor nevoiasi.

"Voi investi in copiii cu probleme sociale, dintr-o zona saraca a judetului. Ii voi trimite intr-o tabara, oferindu-le si bani de cheltuiala, dar si pentru hainute", a completat Roman.

Reamintim ca prefectul de Botosani a castigat in instanta, prin hotarare definitiva, dreptul de a primi de la Constantin Contac daune morale de peste 30.000 lei, cea mai mare dauna morala acordata la Botosani pentru calomnie.

Roman l-a actionat in instanta pe Contac dupa ce fostul presedinte al PSD l-a insultat pe prefect in repetate randuri, in perioada 2006-2007.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
330

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
591

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
496

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...