Prefectul catre jandarmii botosaneni: Ma bazez pe dumneavoastra!

Prefectul catre jandarmii botosaneni: Ma bazez pe dumneavoastra!
Jandarmii in sarbatoare!

La adunarea festiva care a avut loc astazi la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani, cu ocazia aniversarii a 159 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, au participat personalitati de seama ale judetului, dar si numerosi invitati.

Printre acestia s-au numarat prefectul Cristian Roman, preşedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, parlamentari, sefi ai unor institutii publice locale, cadre de jandarmi aflate la pensie, veterani de razboi.

Prefectul Cristian Roman a felicitat jandarmii pentru seriozitatea de care dau dovada in munca pe care o fac, mentionand cat de importanata este prezenta lor in strada pentru a preveni orice infractiune.

"Cu siguranta, cel mai important rol al jandarmilor este de a preveni acte antisociale. De aceea, este necesar sa fiti tot mai vizibili, pe strazi, in locuri aglomerate, la diverse manifestari si in zone cu riscuri de conflicte sociale sau de incalcare a legii. Ma bazez pe dumneavoastra, pe profesionalismul cadrelor Jandarmeriei pentru indeplinirea misiunii ce va revine in societatea noastra", a precizat prefectul de Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
66

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
39

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
129

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...