Posturi nou înființate la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani

Organigrama unei Direcții din subordinea Primăriei Botoșani se va mări, anul acesta, cu nu mai puțin de 21 de posturi. 

Posturi nou înființate la o Direcție din subordinea Primăriei Botoșani

Conducerea Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) a solicitat un număr de 143 de posturi, față de 122 câte sunt în prezent, motivat de faptul că va prelua și activitatea de întreținere a spațiilor verzi, care se executa în anii trecuți de către o firmă privată, prin externalizare.

DSPSA solicită angajarea a încă 2 muncitori, 2 șoferi, un tăietor silvic, un muncitor amenajare spații verzi și 13 muncitori necalificați.

De asemenea, DSPSA solicită și înființarea unui post de inspector de specialitate în cadrul Serviciului Financiar-Contabil, motivat de creșterea volumului de activitate al Direcției, din ultimii trei ani.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei și statului de funcții de la DSPSA va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Local din data de 31 ianuarie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Marţi, 26 Septembrie 2017
296

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

Marţi, 26 Septembrie 2017
1756

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

Marţi, 26 Septembrie 2017
759

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...