Pompierii botoșăneni își prețuiesc înaintașii! FOTO

Pompierii botoșăneni își prețuiesc înaintașii! FOTO

 Momente emoționante astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani, unde a avut loc o întâlnire între cadrele militare în rezervă (pensionarii) și cadrele militare active.

Activitatea, organizată în contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România și împlinirii a 170 de ani de la Bătălia din Dealu Spirii, a constituit un nou prilej de a ne înclina cu respect și considerație în fața înaintașilor și de a le mulțumi pentru dragostea și devotamentul cu care au slujit arma căreia i s-au dedicat și aparținut. 

Emoția revederii s-a citit pe chipul fiecăruia dintre participanți.

Clipele petrecute împreună au fost momente de bucurie, fiind şi un real schimb de experienţă între generaţii.

În prezența invitaților, doamna subprefect Daniela Petronela Lozneanu, domnul președinte al Consiliului Județean, Costică Macaleți, domnul general de brigadă (r.) Constantin Grădinaru, președintele Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI, filiala Botoșani, inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel dr. ing. Mihail Cristian Amarandei, le-a înmânat cadrelor militare în rezervă câte o diplomă aniversară.

Momentul a fost urmat de o vizită la Detașamentul de Pompieri Botoșani, unde au vizualizat tehnica de intervenție care a intrat în dotarea inspectoratului, în ultimii ani.

La finalul întrevederii, s-a ajuns la concluzia că vremurile s-au schimbat, tehnica de intervenție s-a îmbunătățit, misiunile încredințate pompierilor au crescut, însă ceea ce apropie generațiile sunt devotamentul și dragostea pentru semeni. (Comunicat de presa) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bolnav și cu soția plecată în străinătate, și-a pus capăt zilelor!

astăzi, 22:10
495

Nu a mai făcut față bolii și singurătății! Bărbatul în vârstă de 45 de ani se lupta cu suferința trupească, la care a adăugat și singurătatea, după ce soția a plecat la mun...

APIA Botoșani: Program prelungit pentru acordarea plăților în avans pentru anul 2018

astăzi, 22:05
196

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean Botoşani informează că acordarea plăților în avans pentru anul 2018, cu termen de finalizare 30 noiembrie 2...

Rares Bogdan, suspendat de la Realitatea TV prin SMS

astăzi, 21:25
169

Rares Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", difuzata de Realitatea TV, a fost suspendat miercuri si joi de pe post, dupa ce cu o seara in urma i-a cerut demisia directorului Rea...