Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Ministrii de Justitie si Interne din UE care au venit la Bucuresti pentru Reuniunea Informala a Consiliului JAI au vazut cum politisti si angajati din penitenciare protesteaza in strada, huiduie Guvernul si striga "hotii" catre membrii Executivului Dancila.

Cei in cauza au recurs la protest dupa ce au fost amagiti de la inceputul guvernarilor PSD-ALDE ca isi vor primi drepturile salariale restante, precum si ca li se vor imbunatati conditiile de munca, insa, in schimb, au vazut cum masurile sunt indreptate pentru buna-starea detinutilor.

Asadar, pentru a-si face problemele auzite, au ales sa faca protestul in zilele in care se Tudorel Toader si Carmen Dan sunt gazde pentru omologii lor europeni, arata Ziare.com.

Pentru a opri actiunea, ministrul roman al Justitiei a recurs inclusiv la publicarea pe Facebook a salariilor categoriilor care protesteaza, desi cifrele date de el reprezentau veniturile pe care acestia le vor castiga in 2022, la finalul aplicarii grilei Legii Salarizarii. Toader le-a promis si ca ii primeste la discutii, insa dupa ore bune de stat in frig acestia si-au dat seama ca ministrul nu-si va respecta promisiunea. Ei au plecat acasa, anuntand ca se vor intoarce in strada si vineri, iar daca guvernantii ii vor ignora in continuare, protestele vor continua pe termen nelimitat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
68

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
496

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
260

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...