Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Ministrii de Justitie si Interne din UE care au venit la Bucuresti pentru Reuniunea Informala a Consiliului JAI au vazut cum politisti si angajati din penitenciare protesteaza in strada, huiduie Guvernul si striga "hotii" catre membrii Executivului Dancila.

Cei in cauza au recurs la protest dupa ce au fost amagiti de la inceputul guvernarilor PSD-ALDE ca isi vor primi drepturile salariale restante, precum si ca li se vor imbunatati conditiile de munca, insa, in schimb, au vazut cum masurile sunt indreptate pentru buna-starea detinutilor.

Asadar, pentru a-si face problemele auzite, au ales sa faca protestul in zilele in care se Tudorel Toader si Carmen Dan sunt gazde pentru omologii lor europeni, arata Ziare.com.

Pentru a opri actiunea, ministrul roman al Justitiei a recurs inclusiv la publicarea pe Facebook a salariilor categoriilor care protesteaza, desi cifrele date de el reprezentau veniturile pe care acestia le vor castiga in 2022, la finalul aplicarii grilei Legii Salarizarii. Toader le-a promis si ca ii primeste la discutii, insa dupa ore bune de stat in frig acestia si-au dat seama ca ministrul nu-si va respecta promisiunea. Ei au plecat acasa, anuntand ca se vor intoarce in strada si vineri, iar daca guvernantii ii vor ignora in continuare, protestele vor continua pe termen nelimitat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
235

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
71

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...