Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Politistii si gardienii au huiduit Guvernul, in timp ce ministrii UE se afla la Bucuresti: Hotii! Justitie, nu coruptie!

Ministrii de Justitie si Interne din UE care au venit la Bucuresti pentru Reuniunea Informala a Consiliului JAI au vazut cum politisti si angajati din penitenciare protesteaza in strada, huiduie Guvernul si striga "hotii" catre membrii Executivului Dancila.

Cei in cauza au recurs la protest dupa ce au fost amagiti de la inceputul guvernarilor PSD-ALDE ca isi vor primi drepturile salariale restante, precum si ca li se vor imbunatati conditiile de munca, insa, in schimb, au vazut cum masurile sunt indreptate pentru buna-starea detinutilor.

Asadar, pentru a-si face problemele auzite, au ales sa faca protestul in zilele in care se Tudorel Toader si Carmen Dan sunt gazde pentru omologii lor europeni, arata Ziare.com.

Pentru a opri actiunea, ministrul roman al Justitiei a recurs inclusiv la publicarea pe Facebook a salariilor categoriilor care protesteaza, desi cifrele date de el reprezentau veniturile pe care acestia le vor castiga in 2022, la finalul aplicarii grilei Legii Salarizarii. Toader le-a promis si ca ii primeste la discutii, insa dupa ore bune de stat in frig acestia si-au dat seama ca ministrul nu-si va respecta promisiunea. Ei au plecat acasa, anuntand ca se vor intoarce in strada si vineri, iar daca guvernantii ii vor ignora in continuare, protestele vor continua pe termen nelimitat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent născut în Botoșani, elogiat de presa italiană!

astăzi, 09:23
64

Italienii elogiază, într-un articol în La Nazione, talentul unui adolescent român în vârstă de 17 ani. Născut în Botoșani, Bogdan Stauciuc locuiește de mu...

CUMPLIT: Bătrână ștrangulată în propria casă pentru banii de pensie!

astăzi, 09:05
162

A supraviețuit războiului, foametei și zecilor de ani de comunism, dar a ajuns batjocura unui individ care a tânjit la fărâma ei de bani. Femeia în vârstă de 87 de ani a f...

Revolta unui dascăl după ce profesoara înjunghiată în fața cancelariei a fost găsită vinovată. "Nu aveți suflet, sunteți seci pe dinăuntru şi complici cu agresorul"

astăzi, 08:38
312

Comisia Liceului "Spiru Haret" din Ploiești a analizat cauzele incidentului deosebit de grav în care un cadru didactic a fost înjunghiat de un fost elev. Profesoara de mate...