Politistii comunitari se muta in "casa noua"

Politistii comunitari se muta in "casa noua"
Dupa un an de stat in chirie in Incubatorul de Afaceri, politistii isi fac bagajele, ca sa se mute in casa noua. Sau veche, pentru ca este vorba de fostul sediu al Corpului Gardienilor Publici, vizavi de Liceul cu Program Sportiv, sediu pentru care s-a judecat in instanta Primaria si conducerea Consiliului Judetean.

Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani, a spus ca lucrarile de reabilitare continua si vor fi alocate fonduri pentru finalizarea acestora.

Se lucreaza in continuare la sediu. Ii ajutam cat putem si noi. Le-am facut rost de calorifere ca sa le monteze la un pret mai mic. E vorba de fostele calorifere de la Liceul A.T. Laurian. Sunt bani alocati pentru lucrari. Anul trecut am primit un miliard pentru reabilitare si igienizare, acum vom vedea cat mai este. Cred ca in primavara se vor muta, a declarat Florin Ghiorghita.

Increzator este si directorul adjunct al Politiei Comunitare, Ioan Onutu.

Noi suntem optimisti. Speram sa ne mutam in sediul reamenajat cel tarziu in luna august a acestui an. Lucrarile merg bine, dar mai sunt necesare fonduri. Pentru finalizarea completa a sediului ar mai fi necesare 3-4 miliarde lei vechi, a spus Onutu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
66

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
237

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
598

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...