Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

   Foto: Jurnalistii.ro

Andrada Voicu, poliţista care zilele trecute a scris un mesaj pe Facebook în care s-a plâns de parcul auto învechit al Poliţiei, a revenit cu o nouă postare despre situaţia halucinantă din sistem.

"Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii", scrie poliţista, printr-o postare de Facebook care a devenit virală.

În acelaşi mesaj, Andrada Voicu spune că poliţiştii oneşti din ţara oastră sunt băgaţi în aceeaşi oală cu „lichelele parşive şi laşe” cu care celor tineri şi naivi, le este ruşine.

„Ruşine pentru că într-o ţară membră a UE, instituţiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi . Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată. Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere. Ruşine celor care deşi văd relitatea asta urâtă, preferă să bage capul în pământ şi să tacă mâlc. Probabil că din cauza asta am ajuns aşa. Pentru că suntem laşi. Iar nişte laşi nu pot decât să-şi merite soarta”, a subliniat Andrada Voicu.

Potrivit Jurnalistii.ro, postarea acesteia a fost preluată de poliţistul Marian Godină, care a scris că i-a fost tutore Andradei Voicu când aceasta a absolvit Şcoala de Poliţie. „După absolvire, Andrada a fost repartizată la Poliţia Rutieră din Braşov, unde, la fel ca oricărui proaspăt absolvent, i-a fost desemnat un poliţist mai vechi, cu experienţă, care să-i fie tutore profesional. Andrada a avut ghinionul sau norocul (asta doar ea o poate spune) să mă aibă ca tutore profesional pe mine. Eu sunt mândru de ea!”, a scris Marian Godină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Donația care traversează Europa: haine și jucării de la românii din Newcastle, pentru o comună din Botoșani

Marţi, 20 August 2019
344

Parohia ortodoxă „Sfântul Nicolae” din Newcastle (Marea Britanie) a organizat un demers umanitar pentru a ajuta locuitorii aflați în situații financ...

Revoluție culturală: un robot slujeşte într-un templu budist din Japonia!

Marţi, 20 August 2019
135

Un robot, numit Kannon, după zeitatea budistă a milosteniei, slujeşte în templul Kodaiji din Kyoto.Adesea, religiile par a se afla de partea baricadei care valorizează viaţa oamenilor ...

Octav Onicescu, de pe treptele de la Laurian până în cărțile de istorie ale civilizației: "Veţi crea, veţi avea; nu veţi crea, nu veţi avea; nu veţi fi!"

Marţi, 20 August 2019
186

Octav Onicescu este unul dintre cei mai străluciţi matematicieni din toate timpurile, cu o contribuţie importantă în mai toate ramurile matematicii, atât teoretice cât şi aplica...