Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

Poliţista care vrea să reformeze sistemul: Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere!

   Foto: Jurnalistii.ro

Andrada Voicu, poliţista care zilele trecute a scris un mesaj pe Facebook în care s-a plâns de parcul auto învechit al Poliţiei, a revenit cu o nouă postare despre situaţia halucinantă din sistem.

"Îmi imaginam atunci că voi face parte dintr-o Poliţie sănătoasă, demnă şi curajoasă. Nu ştiam că de fapt, după ce ieşi de pe băncile şcolii, te loveşti cu capul de un zid mare. Acela al realităţii. O realitate crudă, în care o mână de infractori conduc România. O realitate crudă în care te înconjori fără să vrei de oameni laşi, ce fug de răspundere. O realitate în care poliţiştii ar trebui să îşi facă treaba aşa cum scrie în cărţi. În cărţile de tactică politienească şi comunicare profesională, pe care le-am citit 2 ani, în timpul şcolii", scrie poliţista, printr-o postare de Facebook care a devenit virală.

În acelaşi mesaj, Andrada Voicu spune că poliţiştii oneşti din ţara oastră sunt băgaţi în aceeaşi oală cu „lichelele parşive şi laşe” cu care celor tineri şi naivi, le este ruşine.

„Ruşine pentru că într-o ţară membră a UE, instituţiile statului au ajuns bătaia de joc a unor birjari semianalfabeţi . Ruşine vouă, celor care ascundeţi gunoiul sub preş şi deşi vă mor oamenii nevinovaţi, vă comportaţi ca şi când nimic nu s-ar fi intamplat. Ruşine pentru faptul că ne pleacă oamenii buni, pentru a munci în ţări străine, pe câţiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Şi nu vom fi niciodată. Ruşine laşilor care aleg să fugă de adevăr şi de răspundere. Ruşine celor care deşi văd relitatea asta urâtă, preferă să bage capul în pământ şi să tacă mâlc. Probabil că din cauza asta am ajuns aşa. Pentru că suntem laşi. Iar nişte laşi nu pot decât să-şi merite soarta”, a subliniat Andrada Voicu.

Potrivit Jurnalistii.ro, postarea acesteia a fost preluată de poliţistul Marian Godină, care a scris că i-a fost tutore Andradei Voicu când aceasta a absolvit Şcoala de Poliţie. „După absolvire, Andrada a fost repartizată la Poliţia Rutieră din Braşov, unde, la fel ca oricărui proaspăt absolvent, i-a fost desemnat un poliţist mai vechi, cu experienţă, care să-i fie tutore profesional. Andrada a avut ghinionul sau norocul (asta doar ea o poate spune) să mă aibă ca tutore profesional pe mine. Eu sunt mândru de ea!”, a scris Marian Godină.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dinamoviștii au votat la Botoșani! FOTO

astăzi, 16:00
2

FC Botoșani şi Dinamo Bucureşti se vor întâlni luni, 27 mai 2019, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano (play-out), pe stadionul "Municipal" din Botoșani, de la ora 21:00.&...

Câți botoșăneni au votat până la ora 15.00, în județul Botoșani! Alegători nemulțumiți: "Am văzut bătrâni care au dat înapoi..."

astăzi, 15:10
689

Din totalul alegătorilor cu drept de vot, până la ora 15.00, în județul Botoșani s-au prezentat la urne 86.391 de cetățeni (78.421 pe listele permanente și 7.607 pe listele sup...

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne, găsit plutind pe apa unui iaz!

astăzi, 14:10
811

Duminică neagră pentru comunitatea din Mileanca, unde duminică a fost găsit, plutind pe suprafața unui iaz, trupul neînsuflețit al unei femei.Descoperirea a fost făcută de nișt...