Poliția Locală, despre agentul care a devenit vedetă pe internet: "A obținut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine"

 Agentul de la Politia Locala i-a lasat soferului citatia pe masina marca Volkswagen. Pe citatie agentul de la politie a scris ca marca masinii este "Wollvagin". O alta formula de pe citatie care a atras atentia internautilor a fost: "egzista plamse foto".

Poliția Locală, despre agentul care a devenit vedetă pe internet: "A obținut calificativ la limita dintre satisfăcător spre bine"

O citatie scrisa de Politia Locala din Brasov a ajuns viral pe Facebook. Agentul de la Politia Locala i-a lasat soferului citatia pe masina marca Volkswagen. Pe citatie agentul de la politie a scris ca marca masinii este "Wollvagin". O alta formula de pe citatie care a atras atentia internautilor a fost: "egzista plamse foto". Imaginea cu citatia respectiva a fost postata pe Facebook de politistul Marian Godina.

Ziare.com scrie ca Politia Locala Brasov a transmis un punct de vedere referitor la aceasta intamplare. 

"Evaluarea periodica se face in conformitate cu legislatia in vigoare, iar criteriile de apreciere sunt in Legea 188/1999 privind Statutul functionarilor publici.

Agentul a obtinut calificativ la limita dintre satisfacator spre bine, notele de evaluare situandu-se intre 1 (unu) si 4 (patru) pe o scara de notare de la 1 la 5.

De asemenea, precizam ca in ultimii doi ani au fost angajati prin concurs absolventi de liceu si de facultate. Este regretabil ca mai exista astfel de situatii, dar, incet, incet speram ca ele sa dispara", a declarat Anca Lautaru, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Brasov.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
22

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
55

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
45

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...