Pleci la drum? Vezi cum se circulă pe drumurile naționale din Moldova!

Pleci la drum? Vezi cum se circulă pe drumurile naționale din Moldova!

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără evenimente cauzate de starea vremii sau a carosabilului, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Ninge în județele Bacău (Odobești), Botoșani, Iași, Neamț (Roman) și Suceava, unde carosabilul este umed, cu sectoare de zăpadă frământată sub 2 cm, la acostament. În rest, carosabilul este umed în județele Bacău, Iași, Neamț și Vaslui, respectiv uscat cu sectoare umede în județele Galați și Vrancea. 

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 137 autoutilaje și s-au răspândit 877 tone material antiderapant. 

Vântul are intensitatea de 20-30 km/oră în județele Botoșani, Suceava, Neamț și Vaslui, cu unele sectoare de viscol la sol, izolat, în primele două județe. Vizibilitatea este redus pe raza județului Galați, din cauza ceții, iar temperatura în regiune este cuprinsă între -3 (Focșani) și 0 grade (Iași și Botoșani).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
155

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se de...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
167

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
157

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...