Pierdere importantă de apă într-un cartier din Botoşani! Apa curge de câteva zile - FOTO, VIDEO

Pierdere importantă de apă într-un cartier din Botoşani! Apa curge de câteva zile - FOTO, VIDEO

De patru zile apa curge în neştire într-un cartier din municipiul Botoşani şi deşi cetăţenii au sunat la societatea Nova Apaserv pentru a sesiza avaria nici până duminica nu a fost remediată.

Un cetăţean afectat de avaria din reţeaua de apă din cartierul Bucovina susţine că mai mulţi muncitori de la operatorul de apă au venit în zonă şi s-au uitat, dar au plecat fără a rezolva problema.

De partea cealaltă, reprezentanţii operatorului de apă susţin că echipele de intervenţie au lucrat în zonă ultimele zile, pentru că s-au produs avarii în mai multe locuri pe conducta respectivă, nu a fost una singură.

“Am avut şi vineri, şi sâmbătă, şi duminică muncitori pe teren. Este o problemă apărută la o conductă din oţel, care a început să cedeze. Sperăm ca în cel mai scurt timp să se remedieze defecţiune”, a declarat Ady Petruşcă, director operaţional în cadrul Nova Apaserv.

Din cauza avariei, consumatorii de la etajele superioare nu au avut apă la robinete.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pleci la drum? De joi, Cod Portocaliu și Galben de ninsori abundente, viscol și vreme deosebit de rece!

astăzi, 17:17
255

Chiar dacă am trecut de prima jumătate a lunii martie, dacă ai programate drumuri în țară e bine să fii la curent cu avertizările meteorologilor, care au transmis că jumătatea de sud a Rom...

Cercetări finalizate după doi ani, în cazul unui groaznic accident soldat cu moartea unui botoșănean și rănirea fiului de 15 ani!

astăzi, 16:15
237

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au finalizat recent cercetările într-un dosar privind un groaznic accident rutier, în urma căruia un bo...

Ziua Mondială a Apei, marcată de copii la Biblioteca Județeană!

astăzi, 16:11
56

 Buna colaborare între Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" Botoșani și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" Botoșani continuă cu proiectul educativ...