Peticiri şi marcaje programate de municipalitatea botoşăneană pentru perioada următoare

Peticirile pe lângă şina de tramvai vor fi continuate de municipalitate, pentru a evita şi alte amenzi aplicate de Poliţia Rutieră.

Peticiri şi marcaje programate de municipalitatea botoşăneană pentru perioada următoare

După amenda aplicată Eltrans de Poliţie Rutieră pentru gropile din strada Primăverii, aflate lângă şinele de tramvai, municipalitatea a decis să continue astfel de lucrări şi pe străzile Sucevei şi Calea Naţională.

Viceprimarul Marian Murariu a explicat însă că soluţia este temporară, măcar până la aplicarea proiectului cu fonduri europene menit să modernizeze întreg sistemul de transport cu tramvaiul.

"Avem un proiect făcut și așteptăm doar aprobarea fondurilor europene, pentru a începe înlocuirea liniilor de tramvai din municipiu. Până atunci, căutăm, soluții temnporare pentru a elimina disconfortul din trafic", spune Marian Murariu.

În plus, în această perioadă se lucrează la refacerea marcajelor pietonale și a celor longitudinale. Asta în condiţiile în care, în urma verificărilor în teren, s-a constatat că 30% din marcaje sunt deteriorate.

"Marcajele vor fi refăcute pe cheltuiala constructorului. Restul marcajelor sunt refăcute conform programului anual de marcare străzi. Avem și o adresă de la Poliția Rutieră, care ne pune în vedere că marcajele prezintă pericol în circulația rutieră", explică viceprimarul Murariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
98

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
33

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
220

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...