Pensionarii, OUT de la Nova Apaserv!

Pensionarii, OUT de la Nova Apaserv!

Angajaţii societăţii Nova Apaserv care îndeplinesc condiţiile de pensionare nu se vor mai regăsi în organigrama societăţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Botosani a avut o discuţie cu structurile de conducere de la operatorul de apă şi susţine, că în cazul angajaţilor pensionari, nu vor mai fi prelungite contractele cu unitatea, atunci când acestea vor expira.

Costică Macaleţi spune că o parte dintre persoanele care ar trebui să îşi vadă liniştite de pensie au ajuns să lucreze la Nova Apaserv datorită unor "influenţe".

“Am vorbit cu conducerea Consiliului de Administraţie ca cei care sunt la pensie să iasă la pensie. I-am chemat pe cei de la personal, de la economic, pe domnul director Petruşcă, şi când le expiră contractele, pentru că au un contract, îi vom pune pe liber. Nu eu, Consiliul de Administraţie. Angajările s-au făcut pe bază de influenţă", a declarat Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

După ce va fi desemnat noul Consiliul de Administraţie de la Nova Apaserv, la începutul anului viitor, se va face şi o reorganizare a resurselor umane la nivelul unităţii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
497

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
266

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
96

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...