Paul Popa, eliberat din functia de subprefect de Botosani

Paul Popa, eliberat din functia de subprefect de Botosani

 PAUL POPA  

Ultima zi in Prefectura, prima zi in Minister! Asta se intampla cu social-democratul Paul Popa, care astazi isi incheie mandatul de subprefect de Botosani, urmand sa isi reia postul de consilier superior in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Decizia de incetare a exercitarii temporare a functiei publice de subprefect a fost data pe 28 octombrie si publicata in Monitorul Oficial astazi.

"Stiam ca am venit pentru 6 luni, am postul la Bucuresti, de consilier superior la MAI. A fost un mandat deosebit, eu am mai fost subprefect si in perioada 2004-2005. Problemele abunda, problemele trebuie rezolvate si probabil cine va veni in locul meu va continua ce am facut eu in aceasta perioada. Plec cu parere de rau, pentru ca am avut un colectiv bun si ne-am inteles bine", a declarat in aceasta dimineata Paul Popa.

Deocamdata nu a fost nominalizata nicio persoana care ar putea prelua mandatul lui Paul Popa, insa prefectul Cristian Roman este de parere ca institutia poate functiona si cu un singur subprefect, si anume Paul Secrieru, cel care a inlocuit-o pe Viorica Afrasanei.

"Nu stiu sa fie numit un alt subprefect acum, dar vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului Paul Popa pentru intreaga activitate, in numele meu si al colegilor mei din institutie, si sa ii urez succes in cariera. Vom functiona la fel de bine si fara un subprefect, pentru ca avem in institutie un corp de profesionisti care stiu sa isi faca foarte bine treaba", a mentionat Cristian Roman, prefectul de Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
15

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
63

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...