Patinoarul nu-si mai gaseste locul! Cel mai probabil, se va intoarce la Belv

Patinoarul nu-si mai gaseste locul! Cel mai probabil, se va intoarce la Belv

 Municipalitatea anunta pentru 6 decembrie inaugurarea patinoarului  

Anuntata amenajare a patinoarului in zona Salii Polivalente sta sub semnul intrebarii.

Pe 6 decembrie ar trebui sa fie lansarea oficiala. Dar sa vedem cu locatia ce facem. Teoretic, ar trebui sa amenajam patinoarul pe esplanada Salii Polivalente, insa trebuie sa vedem daca nu afecteaza Spitalul de Copii. Atata timp cat unii fac declaratii pe tema asta, e mai dificil. Trebuie sa respectam o anume Hotarare de Consiliu Local. Vrem, nu vrem, trebuie s-o respectam. Nu putem tocmai noi s-o incalcam, a declarat seful Serviciului de Intretinere a Bazelor Sportive si Zone de Agrement din cadrul Primariei Botosani, Eugen Turcanu.

E posibil sa nu mai amenajam patinoarul acolo, daca nu o sa avem distanta prevazuta de lege. In situatia asta, probabil ca va fi amenajat tot in parcarea de la Belv. Cu toate ca la Sala Polivalenta ar fi mai usor de administrat si mai util pentru patinatori. In sensul ca ar fi avut un loc unde sa se schimbe, ar fi fost amenajate casieriile, e luminata, securitatea e altfel asigurata. Ar fi o administrare mai eficienta acolo, a mai adaugat Eugen Turcanu.

Tarifele raman cele de anul trecut, asigura administratia primariei. Daca amenajarea patinoarului a costat municipalitatea anul trecut cam 200.000 lei, acum cheltuiala ajunge undeva la 140.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Persoane descoperite muncind la negru şi amenzi aplicate de inspectorii ITM la mai mulţi agenţi economici din judeţ!

astăzi, 08:40
14

În  cursul  lunii  octombrie  2017  în   domeniul  Relaţii de  Muncă  au  fost  efectuate  controale   la ...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 08:30
2560

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
4535

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...