Parcul Cornișa se deschide pe obiective

Parcul Cornișa se deschide pe obiective

Reprezentanții Primăriei Botoșani, cei ai Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement și ai constructorului s-au întâlnit, miercuri, pentru a stabili un calendar de preluare a obiectivelor care deja au fost finalizate la Parcul de agrement Cornișa.

Potrivit primarului Cătălin Flutur, recepția se va face etapizat, iar pe măsură ce obiectivele vor fi preluate vor fi și deschise.

La această dată au fost finalizate terenurile de sport, amfiteatrul în aer liber, patinoarul și terenurile de joacă.

Regulamentul de organizare și funcționare a zonei de agrement, precum și tarifele, vor trebui aprobate în Consiliul Local, iar după ce va exista o astfel de Hotărâre vor putea deveni funcționale o parte dintre obiectivele de la Cornișa.

"Împreună cu constructorul de la Cornișa și cu cei de la DSPSA încercăm să găsim cel mai bun draft de predare-primire a obiectivelor care sunt finalizate, terenurile de sport, amfiteatrul în aer liber. După ce vom avea și regulamentul aprobat, care l-am dat spre consultare publică, și după ce vor reuși să facă niște angajări ca să aibă cine să le exploateze, vom putea da drumul la o parte dintre obiective. Suntem în calendarul pe care ni l-am propus de a prelua. Tarifele sunt în lucru și vor fi supuse unei dezbateri publice", a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta