Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Lucrările de reabilitare şi modernizare ce au fost făcute în parcul din faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) i-au dat o nouă înfăţişare, fiind cel mai frumos parc amenajat din municipiu, până acum.

Reabilitarea parcului APM a început de anul trecut, când au fost refăcute aleile şi au fost montate pergole, dar şi aparate pentru iubitorii de mişcare.

În aceste zile au fost montate bănci noi, pe care a fost pusă şi stema oraşului, iar de jur împrejurul parcului au fost montate jardiniere din beton marmorat, aceastea fiind puse pe marginea tocmai pentru a împiedica accesul pe iarbă. Municipalitatea a achiziţionat 110 astfel de jardiniere şi ghivece din beton, care au costat în jur de 19.000 de lei. 

Lucrările sunt executate de muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, sub coordonarea  reprezentanţilor Direcţiei Edilitare din cadrul primăriei.

Jardiniere similiare celor din Parcul APM vor fi puse şi în Parcul Primăriei, iar bănci noi vor fi montate Pietonalul Unirii şi pe Bulevardul Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Marchian şi Octav Onicescu. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Zeci de dispoziţii emise de un primar din judeţul Botoşani, nelegale!

astăzi, 09:55
1363

Situaţia s-a înregistrat la Primăria comunei Prăjeni, unde primarul Alexandru Răileanu a emis 36 de dispoziţii care nu respectau criteriile de legalitate. Dispoziţiile priveau calculul unor dr...

Judeţul Botoşani, în top la accesarea fondurilor pentru Casa Verde

astăzi, 09:13
569

Potrivit directorului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, Eugen Mateciuc, pentru dosarele depuse în sesiunea octombrie 2016,  evaluarea și decontarea s-a făcut în cursul...

Bonusuri financiare pentru administratorii de la Nova Apaserv

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
296

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din data de 25 ianuarie va fi şi un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Judeţean î...