Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Lucrările de reabilitare şi modernizare ce au fost făcute în parcul din faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) i-au dat o nouă înfăţişare, fiind cel mai frumos parc amenajat din municipiu, până acum.

Reabilitarea parcului APM a început de anul trecut, când au fost refăcute aleile şi au fost montate pergole, dar şi aparate pentru iubitorii de mişcare.

În aceste zile au fost montate bănci noi, pe care a fost pusă şi stema oraşului, iar de jur împrejurul parcului au fost montate jardiniere din beton marmorat, aceastea fiind puse pe marginea tocmai pentru a împiedica accesul pe iarbă. Municipalitatea a achiziţionat 110 astfel de jardiniere şi ghivece din beton, care au costat în jur de 19.000 de lei. 

Lucrările sunt executate de muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, sub coordonarea  reprezentanţilor Direcţiei Edilitare din cadrul primăriei.

Jardiniere similiare celor din Parcul APM vor fi puse şi în Parcul Primăriei, iar bănci noi vor fi montate Pietonalul Unirii şi pe Bulevardul Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Marchian şi Octav Onicescu. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

Joi, 23 Noiembrie 2017
2602

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

Joi, 23 Noiembrie 2017
1662

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

Joi, 23 Noiembrie 2017
990

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...