Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Parcul APM are o nouă înfăţişare – FOTO

Lucrările de reabilitare şi modernizare ce au fost făcute în parcul din faţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) i-au dat o nouă înfăţişare, fiind cel mai frumos parc amenajat din municipiu, până acum.

Reabilitarea parcului APM a început de anul trecut, când au fost refăcute aleile şi au fost montate pergole, dar şi aparate pentru iubitorii de mişcare.

În aceste zile au fost montate bănci noi, pe care a fost pusă şi stema oraşului, iar de jur împrejurul parcului au fost montate jardiniere din beton marmorat, aceastea fiind puse pe marginea tocmai pentru a împiedica accesul pe iarbă. Municipalitatea a achiziţionat 110 astfel de jardiniere şi ghivece din beton, care au costat în jur de 19.000 de lei. 

Lucrările sunt executate de muncitorii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, sub coordonarea  reprezentanţilor Direcţiei Edilitare din cadrul primăriei.

Jardiniere similiare celor din Parcul APM vor fi puse şi în Parcul Primăriei, iar bănci noi vor fi montate Pietonalul Unirii şi pe Bulevardul Eminescu, tronsonul delimitat de străzile Marchian şi Octav Onicescu. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
712

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
620

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
735

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...