Oficiu poștal și primărie din județ, ÎNCHISE din cauza COVID

Oficiu poștal și primărie din județ, ÎNCHISE din cauza COVID

Un oficiu poștal din județ a fost închis, după ce dirigintele a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar personalul a intrat în autoizolare la domiciliu. În aceeași situație se află și primăria, după ce unul dintre poștași a livrat corespondența instituției din urmă.

Este vorba despre punctul de lucru poștal și despre primăria din comuna Ungureni, care și-au sistat activitatea. Cel dintâi este închis pentru cel puțin 14 zile, iar primăria va fi închisă până săptămâna viitoare.

Dirigintele oficiului este internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, fiind diagnosticat joi cu Covid-19. Ceilalți patru angajați au intrat în izolare la domiciliu. Unul dintre ei, care ar fi și răcit de o vreme, a livrat corespondența primăriei unității administrativ-teritoriale, iar funcționarii din cadrul acesteia au intrat în autoizolare până săptămâna viitoare, ca măsură de precauție impusă de liderii administrației locale. În acest interval, se efectuează o acțiune de dezinfecție.

„Am trimis acasă de urgență oamenii, care au venit azi să lucreze. Am cumpărat inclusiv combinzoane pentru angajați. Ne temem de o posibila răspândire a virusului. Am discutat cu toți factorii de influență din comună, polițiști, preoți, toată lumea să stea în case. Până după Paști, primăria va rămâne închisă, nici nu intră în discuție să ne întoarcem la serviciu fără să se facă o dezinfecție strictă, având în vedere că poștașul, care era și răcit, ne-a adus corespondența. La poștă deja s-a făcut dezinfecție”, a declarat primarul comunei Ungureni, Ilie Ivanache.

Autoritățile vor desemna un factor poștal pentru a distribui veniturile și corespondențele locuitorilor, oficiul poștal închis fiind deja dezinfectat.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
5

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
70

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
173

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...