O primărie a reușit să ajute sute de pensionari și persoane vulnerabile, din sponsorizări

O primărie a reușit să ajute sute de pensionari și persoane vulnerabile, din sponsorizări

Primăria Municipiului Dorohoi a reușit să ajute 750 de pensionari și 120 de persoane aflate în situații de risc au fost ajutate cu pachete achiziționate din sume donate de diferiți sponsori.

Instituția a deschis un cont în lei, pe perioada stării de urgență,  pentru a ajuta persoanele vârstnice și cele aflate în situații de risc. 

„Mulțumim tuturor operatorilor care au dat dovadă de solidaritate și au fost cu inima alături de semenii lor!

Urmare a inițiativei Primăriei Municipiului Dorohoi, s-a deschis un cont în lei pentru susținerea pe perioada de urgență a persoanele vârstnice și a celor aflate în situații de risc, drept pentru care, începând cu data de 16.03.2020 s-a demarat acțiunea de distribuire a unui număr de 870 pachete care au fost achiziționate din sume alocate de la următorii sponsori: SC RAM SRL, SC NORDIC ROMAR SRL, SC AGA TRANS SRL, SC GAFCO CONSTRUCT SRL, SC TERMOPRODUCT GAM SRL, SC ELIENA EPCON SRL, URTEA VASILE BOGDAN, POPA ANA, SC SPICUL 2 SRL, SC SUPER SPENDID SRL, TRANS MATEI, AGRAMIS CARN COMPANY SRL, ASOCIAȚIA CLARA, SC RAMAX RARES MAXIM SRL, SC EDEN 2000 SRL, SC SABCO-S SRL, SC MIRA COM SRL, SC CONREC SRL și SALARIAȚII PRIMĂRIEI DOROHOI.

Mulțumim tuturor operatorilor care au dat dovadă de solidaritate și au fost cu inima alături de semenii lor, și astfel au fost ajutate un număr de 870 persoane din care 750 pensionari în vârstă de peste 65 ani cu pensii mai mici de 1000 lei și un număr de 120 persoane aflate în situații de risc.
Chiar dacă situația în care ne aflăm este una dificilă, efortul fiecăruia dintre noi contează. TINEȚI LEGĂTURA CU CEI DRAGI, dar în același timp respectați limitele de distanțare socială și regulile impuse pe toată perioada pentru care este instituită starea de urgență”, a fost mesajul transmis de Primăria municipiului Dorohoi.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
3

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
300

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
221

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...