O primă licitație pentru modernizarea Stadionului Municipal

O primă licitație pentru modernizarea Stadionului Municipal

Una dintre investițiile avute în plan de municipalitate, despre care s-a vorbit și pe vremea vechii administrații, este modernizarea Stadionului Municipal și aducerea arenei sportive la standarde europene.

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că se va scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru modificarea Stadionului Municipal, și se va încerca atragerea de fonduri europene sau guvernamentale pentru realizarea investiției. 

"Avem și noi niște condiții de pus, eu personal susțin ca Stadionul să aibă și pistă de atletism. Este făcut un pre-SF, s-au făcut niște idei, tot specialiștii vor spune ceea ce este mai bine. Atâta timp cât nu avem sigură o finanțare din altă parte noi nu vom putea face Stadionul din banii bugetului local pentru că nouă nu ne ajung banii pentru funcționare dar trebuie să facem niște pași înainte poate timpul le va rezolva", a precizat primarul Cătălin Flutur. 

În urmă cu doi ani se vorbea despre construirea unui stadion de tip englezesc, prin modernizarea si reabilitarea actualei arene, cu 12.000 de locuri, care sa fie si centru comercial, sa aiba birouri pentru afaceri, parcare subterana, spatii de cazare, si asta pentru ca arena sa fie functionala non-stop, nu doar la meciuri.

Municipalitatea a alocat pentru realizarea studiului de fezabilitate suma de 100.000 de lei. 

Citește și Vise MARETE pentru performante MARETE! FC Botosani a ajuns in Europa si va avea un stadion pe masura! VEZI cum va arata! FOTO, VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta