O porţiune din strada Primăverii se transformă, din nou, în şantier!

Trotuarele recent reabilitate de pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, dar şi o porţiune din carosabil, vor fi din nou sparte. 

O porţiune din strada Primăverii se transformă, din nou, în şantier!

Reprezentanţii primăriei au fost informaţi de compania de distribuţie a gazului că în vara acestui an vor să schimbe o conductă care trece pe strada Primăverii, motiv pentru care vor trebui  să intervină în zone unde au fost deja executate lucrări de reabilitare şi modernizare.

Şantierul va fi deschis pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Octav Onicescu şi intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu.

Cum se întâmplă mai mereu, nu există o corelare a lucrărilor care se fac de către autorităţile locale şi furnizorii de utiliăţi, motiv pentru care nici bine nu se repară ceva că se şi strică.

“Pe strada Primăverii având în vedere avariile dese la conducta existentă de gaz, o conductă veche din oţel, firma Delgaz Grid, fosta firmă E.on, o înlocuieşte pe banii ei cu una din polietilenă. Lucrarea va începe la vară, deocamdată este în faza de proiectare. Va fi pe trotuare, practic trotuarele din pavele vor fi demontate, se scoate conducta veche şi se montează cea nouă, se fac toate branşamentele după care se readuce trotuarul la starea iniţială. Au fost întrebaţi când a început reabilitarea pe Primăverii dacă au în plan vreo investiţie, răspunsul primit a fost că nu au intenţia să schimbe conducta, între timp s-au răzgâîndit din cauza faptului că sunt avarii multe şi au decis să o înlocuiescă”, a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Edilul a spus că primăria va da aviz pentru executarea investiţiei.

“Este în beneficiul cetăţenilor şi vom da acord, ţine de siguranţă. Vom fi extraordinar de atenţi şi vom monitoriza ca trotuarele să fie aduse la forma iniţială. Trotuarele sunt încă în garanţie dar pe perioada lucrărilor încetează garanţia”, a mai precizat viceprimarul.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Infracțiuni în creștere în școlile botoșănene: Bătăi, furturi și rele tratamente aplicate minorului!

astăzi, 14:42
976

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliție Județean, în perioada ianuarie-iulie 2017 au fost sesizate 48 de infracțiuni, cu 18 mai multe față de perioada septembrie 2016-februarie 201...

Viceprimarul Cosmin Andrei vrea o mai bună activitate de ecarisaj în oraș: "Vom fi nevoiți să eutanasiem dacă..."

astăzi, 13:24
231

Asta își dorește viceprimarul Cosmin Andrei, odată cu semnarea unui nou contract pentru capturarea maidanezilor.Noul contract a fost semnat cu aceeași firmă care s-a ocupat și pâ...

Salarii consistente la Primăria Botoșani, după majorare. La cât ajung lefurile!

astăzi, 12:31
1719

Potrivit noii grile de salarizare, cel mai mare salariu în rândul funcționarilor din primărie îl va avea secretarul, a cărui salariu de bază ajunge la 9.570 de lei.Salariul d...