O nouă organigramă la Nova Apaserv. Vor fi făcute angajări

Conducerea societății Nova Apaserv a întocmit o nouă organigramă ce urmează a fi aprobată de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Aqua" Botoșani.

 

O nouă organigramă la Nova Apaserv. Vor fi făcute angajări

Organigrama ar fi trebuit aprobată în ședința de luni dar întrucât nu a fost cvorum a fost convocată o nouă ședința pentru ziua de marți.

Potrivit directorului operatorului de apă, Albert Tănase, la nivelul unității au fost identificate mai multe posturi vacante care au fost relocate pe partea operațională, unde există deficit de personal.

"Din punctul meu de vedere este o organigramă viabilă, au fost operate modificările care s-au putut face din punct de vedere legal în sensul relocării unor posturi. Au fost în jur de 10 posturi pe care le-am identificat ca fiind vacantate și au fost relocate pe partea operațională. Având în vedere că legislația actuală nu ne permite mărirea organigramei am apelat la această soluție iar pe parcurs când se va vacanta un post prioritatea noastră este să îl direcționăm către partea operațională pentru că acolo avem cele mai mari probleme la punctele unde avem stații de pompare. Aproape lunar preluăm noi rețele ceea ce presupune un număr de angajați mai mare decât numărul actual. Se lucrează și câte 10-12 ore pe un punct de lucru, acestea sunt condițiile", a declarat Albert Tănase.

Cele zece posturi sunt de instalatori, cititori contoare, operator hidraulic. Nova Apaserv are la ora actuală un număr de 537 de salariați, necesarul fiind de peste 600. 

 

 

Spune-ne opinia ta