O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Primăria municipiului Botoșani vrea să obțină cât mai repede fonduri pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu. 

O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Municipalitatea organizează o nouă licitație pentru achiziţionarea serviciilor de elaborare documentaţie tehnice pentru continuarea lucrărilor aferente proiectului Consolidare şi restaurare Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoşani şi asistenţă tehnică din partea proiectantului în perioada de execuţie a lucrărilor.

Licitația va avea loc pe data de 7 martie, valoarea estimată a contractului fiind de 130.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3 martie.

"Este vorba despre proiectul tehnic pentru consolidare și continuarea lucrărilor. Proiectarea ar putea să dureze două-trei luni. Am avut niște etape. Am avut expertiza ca să aibă cu ce lucra proiectantul, valorificăm acum acea expertiză într-un proiect tehnic care înglobează expertiza noastră plus diferența de lucrări rămase din proiectul mare", a declarat primarul Cătălin Flutur.

După finalizarea noului proiect tehnic, municipalitatea speră să obțină fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru a putea finaliza investiția. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Spectacol și foc de artificii, pregătite pentru botoșăneni de Revelion

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1219

Consilierii locali vor aloca, în ședința ordinară de săptămâna viitoare, fondurile necesare pentru organizarea spectacolului din noaptea de Revelion, din Piața Revoluției. ...

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
1541

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
424

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...