O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Primăria municipiului Botoșani vrea să obțină cât mai repede fonduri pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu. 

O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Municipalitatea organizează o nouă licitație pentru achiziţionarea serviciilor de elaborare documentaţie tehnice pentru continuarea lucrărilor aferente proiectului Consolidare şi restaurare Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoşani şi asistenţă tehnică din partea proiectantului în perioada de execuţie a lucrărilor.

Licitația va avea loc pe data de 7 martie, valoarea estimată a contractului fiind de 130.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3 martie.

"Este vorba despre proiectul tehnic pentru consolidare și continuarea lucrărilor. Proiectarea ar putea să dureze două-trei luni. Am avut niște etape. Am avut expertiza ca să aibă cu ce lucra proiectantul, valorificăm acum acea expertiză într-un proiect tehnic care înglobează expertiza noastră plus diferența de lucrări rămase din proiectul mare", a declarat primarul Cătălin Flutur.

După finalizarea noului proiect tehnic, municipalitatea speră să obțină fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru a putea finaliza investiția. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sihăstria Voronei şi peştera Cuviosului Onufrie ar putea fi incluse în lista monumentelor istorice

astăzi, 08:29
95

În următorii doi ani, la nivelul judeţului Botoşani va fi reactualizată lista cu toate monumentele istorice care există pe teritoriul judeţului.Potrivit lui Dănuţ Huţu, directorul D...

Primăria Botoșani a publicat proiectul de buget. Câți bani alocă pentru dezvoltare și ce investiții vor fi făcute!

Joi, 18 Ianuarie 2018
475

Potrivit documentului, veniturile totale propuse de municipalitate pentru anul în curs sunt de 143,2 milioane de lei. La capitolul venituri din impozite și taxe locale, inclusiv taxe speciale, ...

Șefii Consiliului Județean caută bani pentru reabilitarea Muzeului Județean

Joi, 18 Ianuarie 2018
141

Un alt obiectiv pentru care Consiliul Județean speră să obțină bani de la Compania Națională de Investiții (CNI) este Muzeul Județean. Demersurile făcute până acum pentru ob...