O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Primăria municipiului Botoșani vrea să obțină cât mai repede fonduri pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu. 

O nouă licitație pentru continuarea lucrărilor la Teatrul M. Eminescu

Municipalitatea organizează o nouă licitație pentru achiziţionarea serviciilor de elaborare documentaţie tehnice pentru continuarea lucrărilor aferente proiectului Consolidare şi restaurare Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoşani şi asistenţă tehnică din partea proiectantului în perioada de execuţie a lucrărilor.

Licitația va avea loc pe data de 7 martie, valoarea estimată a contractului fiind de 130.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe data de 3 martie.

"Este vorba despre proiectul tehnic pentru consolidare și continuarea lucrărilor. Proiectarea ar putea să dureze două-trei luni. Am avut niște etape. Am avut expertiza ca să aibă cu ce lucra proiectantul, valorificăm acum acea expertiză într-un proiect tehnic care înglobează expertiza noastră plus diferența de lucrări rămase din proiectul mare", a declarat primarul Cătălin Flutur.

După finalizarea noului proiect tehnic, municipalitatea speră să obțină fonduri de la Compania Națională de Investiții pentru a putea finaliza investiția. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

astăzi, 14:35
27

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

astăzi, 13:29
755

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

astăzi, 13:09
412

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...