O nouă conducere la Protecţia Copilului, în urma detaşării lui Dan Şlincu la Instituţia Prefectului

Odată cu publicarea în Monitorul Oficial a numirii în funcţia de prefect al judeţului Botoşani a lui Dan Şlincu, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului are o nouă conducere, deocamdată interimară.

O nouă conducere la Protecţia Copilului, în urma detaşării lui Dan Şlincu la Instituţia Prefectului

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

În şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean de marţi dimineaţă, aleşii au aprobat proiectul de hotărâre prin care Doinei Nacu- Manole, directorul executiv adjunct economic al DGASPC, i se modifică raporturile de serviciu, fiind numită în funcţia de director executiv al instituţiei, cu caracter interimar.

"Deoarece funcţia de director executiv este temporar vacantă, este necesară desemnarea unui funcţionar public, care îndeplineşte condiţiile de studii şi de vechime în specialitatea studiilor, care să exercite temporar atribuţiile acestei funcţii. Prin proiect se propune modificarea raportului de serviciu a doamnei Nacu- Manole Doina, director adjunct al DGASPC Botoşani pentru a exercita cu caracter temporar funcţia de director executiv al acestei instituţii pe perioada detaşării titularului", a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Toma.

De asemenea, tot datorită detaşării lui Dan Şlincu în funcţia de prefect, conducerea Comisiei pentru Protecţia Copilului a fost preluată tot de Doina Nacu Manole, care până acum ocupa funcţia de vicepreşedinte.


 

 

Spune-ne opinia ta