O nouă bătălie în instanţă pentru nocturna de pe Stadionul Municipal!

Firma care a executat lucrările la nocturna de pe Stadionul Municipal Botoşani a acţionat în judecată Direcţia Servicii Publice Sport şi Agrement (DSPSA), solicitând plata unei sume destul de mari de bani, pe motiv că nu s-ar fi făcut anumite decontări la timp.

O nouă bătălie în instanţă pentru nocturna de pe Stadionul Municipal!

Procesul s-a judecat în primă instanţă la Judecătoria Botoşani iar magistraţii au dat câştig de cauză Direcţiei din subordinea primăriei, dar reprezentanţii firmei Energobit, cea care a executat lucrările la nocturnă, au atacat decizia instanţei şi au cerut şi mai mulţi bani.

Societatea ar fi executat mai multe lucrări pe care nu a putut să le justifice, în documente s-au strecurat greșeli iar acum vor să obțină bani pentru intervențiile respective.

Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement a depus documentele justificative și așteaptă pronunțarea definitivă a instanței.

“Am avut în luna decembrie un proces cu firma Energobit SA din Cluj, care ne-a dat în judecată cerând să le virăm o sumă de bani destul de impresionantă. Au cerut majorări şi penalităţi de vreo 290.000 de lei pentru, zic ei, neplata unor facturi la timp. Noi am ajutat firma aceasta cât am putut de mult în urma controlului Curţii de Conturi din 2015 în care a trebuit să dăm jos anumite situaţii de lucrări că nu erau conforme, dar lucrurile s-au remediat în timp şi am făcut tot posibilul să rezolvăm aceste aspecte să fim în concordanţă şi cu prevederile legale invocate de Curtea de Conturi, dar ei nu au înţeles nimic din procesul din decembrie şi au făcut acum apel solicitând să le dăm nişte majorări şi penalităţi în sumă şi mai mare, undeva la 310.00 lei. Am trimis înscrisurile către instanţă să ne apărăm şi aşteptăm rezultatul procesului”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA.

Firma din Cluj a încasat de la Primăria Botoşani nu mai puțin de 5 milioane de lei pentru instalația de nocturnă și de încălzire a gazonului de la Stadionul Municipal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Băncile româneşti refuză criptomonedele

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
166

CryptoCoin Pro este a doua platformă de tranzacţionare criptomonede de pe piaţa din România care nu mai poate opera conturi în băncile româneşti după ce Banca Naţională a tra...

O tânără a venit să îşi viziteze o rudă la Spitalul Judeţean Mavromati şi a ajuns şi ea să aibă nevoie de îngrijiri medicale

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
4336

Ghinion pentru o tânără ce s-a dus, sâmbătă după amiază, să îşi viziteze o rudă ce era internată la Spitalul Judeţean Mavromati şi a ajuns să aibă şi ea nevoie de &ici...

Control ministerial la DRDP Iaşi. Printre obiective, drumul naţional de pământ din Botoşani

Sâmbătă, 17 Februarie 2018
685

Directorul institutiei este optimist, sustinand ca asigura tot sprijinul, deoarece nu ar avea nimic de ascuns"Da, a fost o echipa de control. Au stat doua zile. Astazi (ieri-n.r) au plecat. N...