O instituție din Botoșani se desființează! Ce se întâmplă cu angajații!

O instituție din Botoșani se desființează! Ce se întâmplă cu angajații!

O instituție din Botoșani se va desființa, iar întreg personalul și patrimoniul vor fi preluate de o altă instituție, în cadrul unui proces de reorganizare ce se va încheia în luna decembrie.

Este vorba de Camera Agricolă Botoșani, care va fi preluată de Direcția Județeană pentru Agricultură, în baza unei Hotărâri de Guvern publicată în urmă cu câteva zile în Monitorul Oficial al României.

Potrivit prefectului Dan Nechifor, toți cei 35 de angajați ai Camerei Agricole vor fi preluați de Direcția Județeană pentru Agricultură și nu vor fi făcute disponibilizări.

"Era un proiect de hotărâre de Guvern de absorbție a Camerelor Agricole de către Direcțiile Județene pentru Agricultură. Acest lucru s-a întâmplat. A fost publicată Hotărârea de Guvern în Monitorul Oficial. Direcțiile Județene pentru Agricultură vor absorbi Camerele Agricole cu tot ceea ce înseamnă bunuri, mijloace fixe, obiecte de inventar. Termenul maxim de finalizare a acestei reorganizări este de 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial, respectiv 22 decembrie. Vor fi 35 de angajați care vor fi afectați de această reorganizare, Direcțiile pentru Agricultură vor prelua și atribuțiile de consultanță agricolă, având din nou compartiment de inspecție și coordonare", a precizat prefectul județului Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta