Numărul membrilor CA de la Eltrans ar putea fi suplimentat: ”Pentru a nu avea parte de abuzuri”

Numărul membrilor CA de la Eltrans ar putea fi suplimentat: ”Pentru a nu avea parte de abuzuri”

Consiliul de Administraţie de la societatea Eltrans, aflată în subordinea Consiliului Local, ar putea creşte de la cinci, cât sunt în prezent, la şapte.

Propunerea vine din partea viceprimarului Cosmin Andrei, care susţine că odată cu preluarea de către Eltrans a activităţii de gestionare a parcărilor cu plată şi cea privind ridicarea/ blocarea maşinilor parcate neregulamentar vor trebui desemnate persoane din conducere care să urmărească îndeaproape tot ce se întâmplă pentru a nu mai exista abuzurile de pe vremea când opera societatea Hi Speed Recovery.

În ceea ce priveşte indemnizaţiile pentru noii membri, viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că nu vor trebui fonduri suplimentare.

“Analizez varianta suplimentării numărului membrilor Consiliului de Administraţie de la 5 la 7, păstrând aceeaşi anvelopă bugetară pentru Consiliul de Administraţie, cu alte cuvinte diminuăm la cei care sunt, să putem asigura indemnizaţii pentru ceilalţi doi tocmai pentru a gestiona această activitate îndeaproape pentru a nu avea parte de abuzurile din trecut, pentru că există o reticenţă faţă de această activitate ţinând cont de istoricul municipiului Botoşani pe ridicări maşini, unde au fost o serie de abuzuri. Aceşti bani intră în bugetul public şi pentru a nu avea parte de abuzuri îmi doresc ca doi oameni să fie desemnaţi din Consiliul de Administraţie care să urmărească îndeaproape şi să semnaleze celor de la AGA tot ce se întâmplă acolo, în detaliu”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta