Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte CJ sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social", a mentionat astazi presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Este un lucru deja stiut ca, odata cu schimbarile tot mai dese de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, sistemul social a fost afectat intr-un fel sau altul, intrucat cei trei vicepresedinti care s-au perindat prin CJ au avut ca atributii acest domeniu de activitate.

Mihai Tabuleac este constient de acest lucru si spera ca, odata cu instalarea noului vicepresedinte CJ, lucrurile sa se reglementeze.

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social, pentru ca acest domeniu a fost neglijat de schimbarile multiple de vicepresedinti CJ", a declarat Mihai Tabuleac.

Reamintim ca propunerea PSD pentru un nou vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa demisia lui Constantin Contac, este Constantin Manolache, insa PNL a anuntat ca, in sedinta din 29 aprilie, isi va sustine propriul candidat, in persoana lui Ioan Viorel Ciobanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
165

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
707

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
216

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...