Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte CJ sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social", a mentionat astazi presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Este un lucru deja stiut ca, odata cu schimbarile tot mai dese de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, sistemul social a fost afectat intr-un fel sau altul, intrucat cei trei vicepresedinti care s-au perindat prin CJ au avut ca atributii acest domeniu de activitate.

Mihai Tabuleac este constient de acest lucru si spera ca, odata cu instalarea noului vicepresedinte CJ, lucrurile sa se reglementeze.

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social, pentru ca acest domeniu a fost neglijat de schimbarile multiple de vicepresedinti CJ", a declarat Mihai Tabuleac.

Reamintim ca propunerea PSD pentru un nou vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa demisia lui Constantin Contac, este Constantin Manolache, insa PNL a anuntat ca, in sedinta din 29 aprilie, isi va sustine propriul candidat, in persoana lui Ioan Viorel Ciobanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudor Cardaș a câștigat medalia de argint la International Science Games, în Siberia!

astăzi, 16:52
94

Tudor Darius Cardaş, elev în clasa a X- a la Colegiul Naţional "August Treboniu Laurian", s-a întors luni dimineaţă de la aşteptata olimpiadă pluridisciplinară din Rusia, competiţie în car...

Cine sunt piloții din avionul prăbușit în Bacău

astăzi, 16:48
261

Cei doi piloti ai avionului militar care s-a prabusit luni in judetul Bacau sunt comandorul Marcel Bresug, seful de stat major al Bazei 95 Aeriana "Erou capitan aviator Alexandru Serbanescu"...

Un botoșănean, unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași!

astăzi, 14:40
752

Profesorul dr. Dorin Chiseliţă, şeful Clinicii de oftalmologie din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iași, este unul dintre cei mai bine plătiţi medici ieşeni. Cumulând toate sumele menţi...