Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte CJ sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social", a mentionat astazi presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Este un lucru deja stiut ca, odata cu schimbarile tot mai dese de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, sistemul social a fost afectat intr-un fel sau altul, intrucat cei trei vicepresedinti care s-au perindat prin CJ au avut ca atributii acest domeniu de activitate.

Mihai Tabuleac este constient de acest lucru si spera ca, odata cu instalarea noului vicepresedinte CJ, lucrurile sa se reglementeze.

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social, pentru ca acest domeniu a fost neglijat de schimbarile multiple de vicepresedinti CJ", a declarat Mihai Tabuleac.

Reamintim ca propunerea PSD pentru un nou vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa demisia lui Constantin Contac, este Constantin Manolache, insa PNL a anuntat ca, in sedinta din 29 aprilie, isi va sustine propriul candidat, in persoana lui Ioan Viorel Ciobanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
130

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...