Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte CJ sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social", a mentionat astazi presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Este un lucru deja stiut ca, odata cu schimbarile tot mai dese de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, sistemul social a fost afectat intr-un fel sau altul, intrucat cei trei vicepresedinti care s-au perindat prin CJ au avut ca atributii acest domeniu de activitate.

Mihai Tabuleac este constient de acest lucru si spera ca, odata cu instalarea noului vicepresedinte CJ, lucrurile sa se reglementeze.

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social, pentru ca acest domeniu a fost neglijat de schimbarile multiple de vicepresedinti CJ", a declarat Mihai Tabuleac.

Reamintim ca propunerea PSD pentru un nou vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa demisia lui Constantin Contac, este Constantin Manolache, insa PNL a anuntat ca, in sedinta din 29 aprilie, isi va sustine propriul candidat, in persoana lui Ioan Viorel Ciobanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2350

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
919

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
525

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...