Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

Noul vicepresedinte CJ ar putea avea un efect benefic asupra sistemului social botosanean, crede Tabuleac!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte CJ sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social", a mentionat astazi presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac.

Este un lucru deja stiut ca, odata cu schimbarile tot mai dese de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, sistemul social a fost afectat intr-un fel sau altul, intrucat cei trei vicepresedinti care s-au perindat prin CJ au avut ca atributii acest domeniu de activitate.

Mihai Tabuleac este constient de acest lucru si spera ca, odata cu instalarea noului vicepresedinte CJ, lucrurile sa se reglementeze.

"Speram ca odata cu numirea unui nou vicepresedinte sa se stabileasca lucrurile si in sistemul social, pentru ca acest domeniu a fost neglijat de schimbarile multiple de vicepresedinti CJ", a declarat Mihai Tabuleac.

Reamintim ca propunerea PSD pentru un nou vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa demisia lui Constantin Contac, este Constantin Manolache, insa PNL a anuntat ca, in sedinta din 29 aprilie, isi va sustine propriul candidat, in persoana lui Ioan Viorel Ciobanu.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
1

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
27

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
50

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...