Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, învestit în funcţie – FOTO

Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, învestit în funcţie – FOTO

Noul subprefect al judeţului Botoşani, Daniela Lozneanu, numită pe funcţie în urmă cu câteva zile printr-o Hotărâre de Guvern, a fost învestită oficial, marţi, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Instituţia Prefectului.

La eveniment a participat şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, comisarul Mihai Chirică, care a dat citire Hotărârii de Guvern de detaşare pe funcţia de subprefect, după care Daniela Lozneanu a depus jurământul de credinţă. În sală au fost prezenţi Angel Gheorghiu, subsecretar de stat, primari, şi numeroşi directori de instituţii, dar şi colegi ai subprefectului din cadrul PSD.

Noul subprefect al judeţului Botoşani vine de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, unde a deţinut funcţia de inspector şef adjunct din luna decembrie 2013, dar îndeplinea şi prerogativele de inspector şef după pensionarea lui Stelian Meţler.

Salariul Danielei Lozneanu, la Prefectură, va fi de 7.628 de lei net lunar, la care se adaugă şi norma de hrană de 960 de lei.

Fostul subprefect, Daniela Beclea, a revenit pe funcţia de consilier superior deţinuntă în cadrul Serviciului Contabilitate de la Primăria Botoşani.





 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta