Noua componenţă a Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv! FOTO

Noua componenţă a Consiliului de Administraţie a Nova Apaserv urmează să fie aprobată în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor Nova Apaserv. Deocamdată se aşteaptă avizul ADI Aqua, şedinţa acestui organism fiind reprogramată pentru joi, din lipsă de cvorum.

Noua componenţă a Consiliului de Administraţie de la Nova Apaserv! FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Membrii Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară (ADI) Aqua s-au întrunit miercuri la Palatul Administrativ pentru a aviza lista scurtă a candidaţilor care vor fi membrii noului Consiliu de Administraţie al Nova Apaserv. Cum nu a fost cvorum, din cauza absenţei a şase primari, şedinţa a fost reprogramată.

Potrivit directorului ADI Aqua, Vasile Halasanu, organismul dă un aviz în privinţa "listei scurte" a candidaţilor, apoi urmează ca plenul Consiliului Judeţean să dea mandat reprezentantului său, Iulian Micu- directorul Direcţiei de Servicii Publice din CJ, pentru ca lista scurtă să fie aprobată de plenul Adunării Generale a Acţionarilor Nova Apaserv.

Potrivit listei prezentate membrilor ADI Aqua, noii membri vor fi, în ordinea punctajelor obţinute, Albert Tănase, Dan Deleanu, Simion Drelciuc, Călin Bosovici, Iulian Aprotosoaie, Ioan Comariţa, Daniel Tupiluş şi Ştefan Narcis.

Despre lista iniţială a candidaţilor, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Concurenţă pentru posturile de administratori ai Nova Apaserv! Lista candidaţilor





 

 

Spune-ne opinia ta