Noii directori mai au timp sa isi demonstreze capacitatile manageriale!

Noii directori mai au timp sa isi demonstreze capacitatile manageriale!

 Cristian Roman, prefectul judetului Botosani  

S-au vazut pe functii de conducere, dar in trimestrul III vor da socoteala pentru activitatea de management din institutiile pe care le au in subordine!

Este vorba despre noii directori, care in cel mai scurt timp vor fi convocati la o sedinta de Colegiu Prefectural pentru a fi pusi in tema cu problemele existente la fiecare institutie in parte.

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Prefecturii, doar trei candidati pentru functiile de directori adjuncti nu au trecut cu bine de toate etapele examinarii. Numele amintite au fost Mariana Nanea, de la Directia Silvica, care a avut probleme la proiectul de management, si Luca Petru, de la Directia Generala a Finantelor Publice, care a picat la examinare.

Constantin Munteanu, de la Garda Financiara, a trecut cu bine de examinare, dar nu a semnat contractul de management.

"Cel mai probabil saptamana viitoare vom stabili sedinta de Colegiu Prefectural cu noii directori. Nu au toti directorii ordinele venite pentru a fi numiti, iar altii nu au contractul de management semnat. Aceasta prima sedinta cu noii directori va fi una de cunoastere a problematicii, pentru ca ei nu pot raspunde de activitatea fostelor conduceri, urmand ca in trimestrul III sa putem vorbi de ceea ce au facut in cadrul institutiilor pe care le au in subordine", a precizat prefectul Cristian Roman.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
673

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4570

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
491

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...