Noi posturi de șefi înființate la o instituție din Botoșani

Organigrama unei instituții din Botoșani se va mări, prin înființarea unui post de director executiv adjunct și a două posturi de șefi servicii.

Noi posturi de șefi înființate la o instituție din Botoșani

Este vorba de Direcția pentru Agricultură care se află în plin proces de reorganizare, ca urmare a preluării personalului și patrimoniului de la trei instituții din subordinea Ministerului Agriculturii care s-au desființat.

În noua structură, pe lângă postul de director executiv, care este ocupat de Cristian Delibaș, vor mai apărea trei noi posturi de conducere, iar persoanele care vor ocupa aceste posturi vor fi numite prin ordin de ministru. 

"Suntem în procedurile de preluare, atât a personalului, cât și a patrimoniului celor trei instituții. Este vorba de camera Agricolă, Casa Agronomului și Compartimentul de inspecție de la nivel de Minister. În total vor fi preluate 35 de persoane. Conform procedurilor vor fi numite prin ordin de ministru. În noua structură va fi un director executiv, un director executiv adjunct și doi șefi serviciu. Suntem în procedură de avizare, noi am trimis documentația către forurile centrale, către ANFP, Ministerul Agriculturii", a precizat Cristian Delibaș, directorul Direcției pentru Agricultură Botoșani.

Cât privește personalul care va fi preluat de la instituțiile care și-au pierdut personalitatea juridică, odată cu reorganizarea, o parte își va desfășura activitatea în aceleași spații ca și până acum.

"Avem birouri, capacitatea de a prelua întregul persoanal, dar am în vedere să nu perturb activitatea fostelor instituții pentru că sunt producători agricoli care se vor adresa în continuare în aceleași locații", a mai spus directorul Direcției pentru Agricultură.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Au aruncat gunoi pe spaţii interzise dar au fost identificaţi după facturile găsite în sacii menajeri! FOTO

Joi, 17 August 2017
1917

În două zone din municipiul Botoşani, mai exact pe strada Săvenilor şi la ieşirea din municipiul Botoşani spre Răchiţi, în apropierea unui pod, au fost descoperiţi, miercuri, mai ...

Directorul Eltrans va fi şef într-o altă instituţie

Joi, 17 August 2017
783

Paul Şmit, directorul societăţii Eltrans, nu va mai conduce din luna septembrie societatea subordonată Consiliului Local Botoșani.Şmit a promovat, miercuri, concursul organizat de Consiliul ...

Controale în toate şcolile din judeţul Botoşani înainte de începerea anului şcolar

Miercuri, 16 August 2017
533

Mai multe comisii mixte formate din reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică fa...