Noi limitatoare de viteză montate pe două străzi din municipiul Botoșani

Noi limitatoare de viteză montate pe două străzi din municipiul Botoșani

După limitatoarele de viteză care au fost montate pe străzile Marchian și în apropierea Școlii nr. 1 din municipiul Botoșani, comisia de sistematizare a circulației a decis să fie montate noi dispozitive pe alte două străzi.

Este vorba de strada Vârnav, cea din spatele Parcului M. Eminescu, limitatoarele urmând să fie montate în apropierea unei treceri de pietoni, iar un astfel de dispozitiv va fi pus și pe strada Săvenilor, în apropierea intersecției cu strada Ștefăniță Vodă.

Decizia de a se monta limitatoare pe strada Săvenilor a fost luată în urma frecventelor accidente care au avut loc într-o zonă unde se află o curbă, unde șoferii circulă cu viteză.

"Vor fi puse limitatoare de viteză pe strada Vârnav și pe strada Săvenilor. Pe Săvenilor este o zonă, într-o curbă, unde sunt frecvent accidente. Parapeții nu au rezolvat problema, tot au fost distrugeri. Mașini care au distrus parapeții și au intrat în gardul unei doamne, este o curbă destul de periculoasă și se merge cu viteză", a precizat viceprimarul Comsin Andrei. 

Urmează ca dispozitivele să fie achiziționate și mai apoi montate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
844

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1693

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1941

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...