Noi limitatoare de viteză montate pe două străzi din municipiul Botoșani

Noi limitatoare de viteză montate pe două străzi din municipiul Botoșani

După limitatoarele de viteză care au fost montate pe străzile Marchian și în apropierea Școlii nr. 1 din municipiul Botoșani, comisia de sistematizare a circulației a decis să fie montate noi dispozitive pe alte două străzi.

Este vorba de strada Vârnav, cea din spatele Parcului M. Eminescu, limitatoarele urmând să fie montate în apropierea unei treceri de pietoni, iar un astfel de dispozitiv va fi pus și pe strada Săvenilor, în apropierea intersecției cu strada Ștefăniță Vodă.

Decizia de a se monta limitatoare pe strada Săvenilor a fost luată în urma frecventelor accidente care au avut loc într-o zonă unde se află o curbă, unde șoferii circulă cu viteză.

"Vor fi puse limitatoare de viteză pe strada Vârnav și pe strada Săvenilor. Pe Săvenilor este o zonă, într-o curbă, unde sunt frecvent accidente. Parapeții nu au rezolvat problema, tot au fost distrugeri. Mașini care au distrus parapeții și au intrat în gardul unei doamne, este o curbă destul de periculoasă și se merge cu viteză", a precizat viceprimarul Comsin Andrei. 

Urmează ca dispozitivele să fie achiziționate și mai apoi montate.

 

 

Spune-ne opinia ta