Noi condiții pentru concursul de manager al Teatrului Eminescu

Noi condiții pentru concursul de manager al Teatrului Eminescu

Condițiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de director al Teatrului “Mihai Eminescu” vor fi modificate.

 Viitorul candidat va întruni condițiile de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de activitate al instituției, respectiv științe umaniste și arte, domeniul de studii universitare în domeniul teatru și artele spectacolului, domeniile de licență, în artele spectacolului, teatrologie sau scenografie.

Și regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management, va suferi modificări. Prin urmare, data limită pentru aducerea la cunoștința publicului a condițiilor de participare, este 15 februarie, data limită pentru depunerea proiectelor de management fiind 9 martie. Pe 22 martie s-a stabilit data limită pentru analiza proiectelor de management și comunicarea rezultatelor.

În perioada 23 martie – 29 martie 2021, candidații își vor susține proiectele în cadrul unui interviu înregistrat video.

Actualul manager al instituției de cultură botoșănene, Traian Apetrei a declarat că nu se mai înscrie la concurs, singurul nume vehiculat în acest moment, fiind al fostului secretar al teatrului, profesorul Lucian Băleanu.

 

Spune-ne opinia ta