Noi angajări la Parcul Cornişa

Noi angajări la Parcul Cornişa

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) continuă angajările pentru Parcul Cornişa. Au mai fost scoase la concurs un post de magazioner, câte un post de casier, recepţioner, electrician şi un post de lăcătuş mecanic. Concursul va avea loc în data de 15 februarie.

Directorul DSPSA, Eugen Ţurcanu, susţine că posturile de la Cornişa prezintă interes, fiind deja depuse dosare în vederea angajării.

“Va fi o provocare să reuşim să alegem persoane competente. Avem de unde selecta personal pe măsura aşteptărilor noastre”, a spus directorul DSPSA.

În perioada următoare vor fi scoase la concurs şi posturile de salvamar şi supraveghetori.

“Este o provocare pentru noi în a găsi personalul cu calificările necesare de a fi salvamar, lucru care mai mult ca sigur ne îngrijorează că nu vor fi şi vom fi nevoiţi să scoatem posturile la concurs încă o dată”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Zona de agrement Cornişa urmează a fi deschisă pe obiective, dar până la deschiderea va fi angajat personalul necesar, întrucât urmează şi o perioadă de instruire.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
646

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
717

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
447

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...