Noi angajări la Parcul Cornişa

Noi angajări la Parcul Cornişa

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) continuă angajările pentru Parcul Cornişa. Au mai fost scoase la concurs un post de magazioner, câte un post de casier, recepţioner, electrician şi un post de lăcătuş mecanic. Concursul va avea loc în data de 15 februarie.

Directorul DSPSA, Eugen Ţurcanu, susţine că posturile de la Cornişa prezintă interes, fiind deja depuse dosare în vederea angajării.

“Va fi o provocare să reuşim să alegem persoane competente. Avem de unde selecta personal pe măsura aşteptărilor noastre”, a spus directorul DSPSA.

În perioada următoare vor fi scoase la concurs şi posturile de salvamar şi supraveghetori.

“Este o provocare pentru noi în a găsi personalul cu calificările necesare de a fi salvamar, lucru care mai mult ca sigur ne îngrijorează că nu vor fi şi vom fi nevoiţi să scoatem posturile la concurs încă o dată”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Zona de agrement Cornişa urmează a fi deschisă pe obiective, dar până la deschiderea va fi angajat personalul necesar, întrucât urmează şi o perioadă de instruire.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Covoare asfaltice pe mai multe drumuri judeţene. Unde se va interveni!

Luni, 5 Februarie 2018
1450

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri a transmis către Consiliul Judeţean o situaţie cu lucrările de întreţinere şi reparaţii ce vor fi făcute anul acesta pe tronsoanele de dr...

Modificări în grupul PNL din Consiliul Judeţean

Luni, 5 Februarie 2018
735

Doi consilieri judeţeni aleşi pe listele PNL, în urma scrutinului din 2016, renunţă la mandatele din Consiliului Judeţean, locul acestora urmând a fi luat de supleanţi.Unul dintr...

Consilier local, nemulţumit de funcţionarea iluminatului public din Botoşani: "Suntem defazaţi"

Duminică, 4 Februarie 2018
501

Iluminatul public în municipiul Botoşani este o problemă readusă frecvent în discuţie în cadrul sedinţelor de Consiliu Local.  Aşa s-a întâmplat şi la ultima ...