Noi angajări la Parcul Cornişa

Noi angajări la Parcul Cornişa

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) continuă angajările pentru Parcul Cornişa. Au mai fost scoase la concurs un post de magazioner, câte un post de casier, recepţioner, electrician şi un post de lăcătuş mecanic. Concursul va avea loc în data de 15 februarie.

Directorul DSPSA, Eugen Ţurcanu, susţine că posturile de la Cornişa prezintă interes, fiind deja depuse dosare în vederea angajării.

“Va fi o provocare să reuşim să alegem persoane competente. Avem de unde selecta personal pe măsura aşteptărilor noastre”, a spus directorul DSPSA.

În perioada următoare vor fi scoase la concurs şi posturile de salvamar şi supraveghetori.

“Este o provocare pentru noi în a găsi personalul cu calificările necesare de a fi salvamar, lucru care mai mult ca sigur ne îngrijorează că nu vor fi şi vom fi nevoiţi să scoatem posturile la concurs încă o dată”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Zona de agrement Cornişa urmează a fi deschisă pe obiective, dar până la deschiderea va fi angajat personalul necesar, întrucât urmează şi o perioadă de instruire.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Pensionarii botoşăneni primesc tichetele sociale mai repede

astăzi, 07:57
162

Primăria Botoşani, prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, va demara acţiunea de distribuire a tichetelor sociale către pensionari în luna noiembrie, şi nu în luna decemb...

Clădirea unei şcoli din Botoşani, cămin pentru persoanele fără adăpost

astăzi, 07:45
482

O parte dintre persoanele fără adăpost din municipiul Botoşani vor fi cazate pe perioada iernii într-un imobil ce aparţine unei unităţi de învăţământ.Reprezentanţii pr...

Municipalitatea mai primește un teren de la Armată, lângă Parcul Cornișa. Ce vrea să facă!

Marţi, 17 Octombrie 2017
1203

Municipalitatea a cerut ca terenul de peste 30.000 de metri pătrați, aflați în imediata apropiere a Parcului de agrement Cornișa, să fie transferat către administrația publică locală, d...