Noi angajări la Parcul Cornişa

Noi angajări la Parcul Cornişa

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) continuă angajările pentru Parcul Cornişa. Au mai fost scoase la concurs un post de magazioner, câte un post de casier, recepţioner, electrician şi un post de lăcătuş mecanic. Concursul va avea loc în data de 15 februarie.

Directorul DSPSA, Eugen Ţurcanu, susţine că posturile de la Cornişa prezintă interes, fiind deja depuse dosare în vederea angajării.

“Va fi o provocare să reuşim să alegem persoane competente. Avem de unde selecta personal pe măsura aşteptărilor noastre”, a spus directorul DSPSA.

În perioada următoare vor fi scoase la concurs şi posturile de salvamar şi supraveghetori.

“Este o provocare pentru noi în a găsi personalul cu calificările necesare de a fi salvamar, lucru care mai mult ca sigur ne îngrijorează că nu vor fi şi vom fi nevoiţi să scoatem posturile la concurs încă o dată”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Zona de agrement Cornişa urmează a fi deschisă pe obiective, dar până la deschiderea va fi angajat personalul necesar, întrucât urmează şi o perioadă de instruire.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Panouri de semnalizare amplasate greșit pe drumul Orășeni Deal-Vorona - FOTO

astăzi, 13:12
613

Încă de dimineață angajații Direcției Județene de Drumuri și Poduri au fost mobilizați și lucrează la repoziționarea acestor indicatoare, astfel încât, până la sf&a...

Elev eliminat din sala de examen la prima probă a Bacalaureatului de toamnă!

astăzi, 13:08
683

Un elev care susținea examenul de Bacalaureat la un centru de examen din municipiul Botoșani a fost eliminat din sală pentru tentativă de fraudă.Candidatul, absolvent al Liceului "Alexan...

Regulamentul privitor la furnizorii de utilități ce intervin pe străzile din Botoșani, întors de Prefectură

astăzi, 12:54
224

Un astfel de regulament a fost aprobat de aleșii municipali în luna iunie dar nu a primit viza de legalitate din partea Instituției Prefectului, din cauza unor neconcordanțe.Potrivit vice...