Nervi în trafic din cauza marcajelor rutiere care se refac

Refacerea marcajelor de pe străzile din municipiul Botoșani au întins la maximum nervii șoferilor, nemulțumirile acestora ajungând și la urechile șefilor din primărie. 

Nervi în trafic din cauza marcajelor rutiere care se refac

Operațiunea de refacere a marcajelor rutiere se face pe timpul zilei, ceea ce duce la aglomerarea traficului, fiind înregistrate și evenimente rutiere cu avarii.

Viceprimarul Marian Murariu a transmis o adresă constructorului care se ocupă de lucrările de reparații și întreținere de pe străzile din oraș, privitor la posibilitatea schimbării perioadei în care să se execute aceste lucrări cu marcajele. 

"Faptul că marcajele sunt efectuate în timpul zilei pune mari probleme de trafic și generează nemulțumiri din partea cetățenilor și am înțeles că au fost și câteva accidente. Șofer neatent, a încercat să ocolească un muncitor care marca o trecere de pietoni și a lovit altă mașină. În alte municipii mai mari unde traficul este mult mai aglomerat ca în Botoșani se lucrează numai noaptea. Mi-aș dori care acest lucru să se întâmple și la Botoșani. Am făcut o adresă constructorului, Tehnic Asist, și așteptăm răspunsul dumnealor, sperăm că va fi unul favorabil", a precizat viceprimarul Marian Murariu. 

Ultimele marcaje au fost efectuate de o firmă din Italia, dar vopseaua folosită a fost de slabă calitate. 

 

Spune-ne opinia ta