Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

La un an de când s-a luat decizia de a se desființa un sens giratoriu din municipiul Botoșani, unii șoferi reclamă faptul că decizia a adus și mai mari probleme în respectiva intersecție. 

Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

Desființarea sensului giratoriu de la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei a fost criticată, miercuri, de un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Gheorghe Vâzdoagă spune că de când s-a luat această măsură este și mai mult haos în respectiv intersecție.

"S-a făcut acea modificare la așa zisul sens giratoriu de la Carrefour. Acolo a fost o idee, nu știu cum să spun, abia acum s-a îngreunat foarte mult circulația și s-a ștrangulat în acea intersecție. Dacă vii din Zona Industrială și vrei să intri pe Bulevardul Mihai Eminescu poți sta și 5-6 minute până ce reușești să te strecori și să treci mai departe pentru că vin mașini din dreapta, din stânga. Eu ocolesc acea zonă, mă duc fie pe Calea Națională. Este aproape imposibil să te descurci acolo. Cred că ar trebui de făcut o analiză amănunțită a sistemului de semnalizare rutieră la nivelul municipiului Botoșani", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

Sensul giratoriu de la Carrefour a fost desființat în luna decembrie, anul trecut, în baza unei decizii a Comisiei de sistematizare a circulaţiei în municipiul Botoşani.
 
Strada Sucevei a rămas strada cu prioritate, iar șoferii care vin dinspre Bulevardul Mihai Eminescu și vor să meargă către ieșirea spre Suceava nu mai trebuie să ocolească toată intersecția, ci fac stânga direct pe Sucevei. De asemenea, conducătorii auto care vin dinspre Catedrala "Sfinţii Petru și Pavel" și vor să iasă în Calea Națională vor face direct stânga, pe strada Sucevei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul ITM Botoşani, despre salariile angajaţilor in instituţie: "Cum vor putea rezista tentaţiei de a refuza..."

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
721

Salariile care le-au fost stabilite prin noua Lege a salarizării îi nemulţumesc profund pe angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoşani.Situaţia existentă la nivelul i...

Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1168

O bună parte dintre cei aflaţi în echipa de conducere a Spitalului Judeţean Mavromati ameninţă că îşi vor da demisiile de pe funcţii începând cu data de 1 ianuarie....

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
1052

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...