Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

La un an de când s-a luat decizia de a se desființa un sens giratoriu din municipiul Botoșani, unii șoferi reclamă faptul că decizia a adus și mai mari probleme în respectiva intersecție. 

Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

Desființarea sensului giratoriu de la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei a fost criticată, miercuri, de un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Gheorghe Vâzdoagă spune că de când s-a luat această măsură este și mai mult haos în respectiv intersecție.

"S-a făcut acea modificare la așa zisul sens giratoriu de la Carrefour. Acolo a fost o idee, nu știu cum să spun, abia acum s-a îngreunat foarte mult circulația și s-a ștrangulat în acea intersecție. Dacă vii din Zona Industrială și vrei să intri pe Bulevardul Mihai Eminescu poți sta și 5-6 minute până ce reușești să te strecori și să treci mai departe pentru că vin mașini din dreapta, din stânga. Eu ocolesc acea zonă, mă duc fie pe Calea Națională. Este aproape imposibil să te descurci acolo. Cred că ar trebui de făcut o analiză amănunțită a sistemului de semnalizare rutieră la nivelul municipiului Botoșani", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

Sensul giratoriu de la Carrefour a fost desființat în luna decembrie, anul trecut, în baza unei decizii a Comisiei de sistematizare a circulaţiei în municipiul Botoşani.
 
Strada Sucevei a rămas strada cu prioritate, iar șoferii care vin dinspre Bulevardul Mihai Eminescu și vor să meargă către ieșirea spre Suceava nu mai trebuie să ocolească toată intersecția, ci fac stânga direct pe Sucevei. De asemenea, conducătorii auto care vin dinspre Catedrala "Sfinţii Petru și Pavel" și vor să iasă în Calea Națională vor face direct stânga, pe strada Sucevei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
334

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
579

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
269

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...