Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

La un an de când s-a luat decizia de a se desființa un sens giratoriu din municipiul Botoșani, unii șoferi reclamă faptul că decizia a adus și mai mari probleme în respectiva intersecție. 

Nemulțumire de la desființarea unui sens giratoriu, din municipiul Botoșani

Desființarea sensului giratoriu de la intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei a fost criticată, miercuri, de un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Gheorghe Vâzdoagă spune că de când s-a luat această măsură este și mai mult haos în respectiv intersecție.

"S-a făcut acea modificare la așa zisul sens giratoriu de la Carrefour. Acolo a fost o idee, nu știu cum să spun, abia acum s-a îngreunat foarte mult circulația și s-a ștrangulat în acea intersecție. Dacă vii din Zona Industrială și vrei să intri pe Bulevardul Mihai Eminescu poți sta și 5-6 minute până ce reușești să te strecori și să treci mai departe pentru că vin mașini din dreapta, din stânga. Eu ocolesc acea zonă, mă duc fie pe Calea Națională. Este aproape imposibil să te descurci acolo. Cred că ar trebui de făcut o analiză amănunțită a sistemului de semnalizare rutieră la nivelul municipiului Botoșani", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

Sensul giratoriu de la Carrefour a fost desființat în luna decembrie, anul trecut, în baza unei decizii a Comisiei de sistematizare a circulaţiei în municipiul Botoşani.
 
Strada Sucevei a rămas strada cu prioritate, iar șoferii care vin dinspre Bulevardul Mihai Eminescu și vor să meargă către ieșirea spre Suceava nu mai trebuie să ocolească toată intersecția, ci fac stânga direct pe Sucevei. De asemenea, conducătorii auto care vin dinspre Catedrala "Sfinţii Petru și Pavel" și vor să iasă în Calea Națională vor face direct stânga, pe strada Sucevei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Regulamentul privind blocarea şi ridicarea maşinilor, din municipiul Botoşani, intră în Consiliul Local!

astăzi, 13:02
70

Regulamentul privind circulaţia în municipiul Botoşani şi activitatea de blocare/ridicare a maşinilor parcate neregulamentar intră, în sfârşit, în dezbatere şi aporbare ...

SURPRIZA din mai multe magazine de articole textile, din Botoşani: Una scrie pe etichetă, alta se vinde!

astăzi, 11:22
659

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi un articol textil şi să primiţi asigurări ferme că ceea ce scrie pe etichetă, drept compoziţie a materialului, este real? Că l...

Mai multe burse şcolare acordate elevilor botoşăneni. Vezi repartiţia pe şcoli!

astăzi, 08:48
524

Cuantumul şi numărul burselor ce se vor acorda în acest an şcolar elevilor din unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor fi aprobate, în data de 29 noiembrie...